Bucătărie, living

Idei de design interior – living cu bucatarie

Mobilier-idei-living-bucatarie-tavan fals

În zilele noastre, bucătăria și camera de zi sunt adesea combinate într-o zonă. Camera de zi cu bucătărie dar nu înseamnă că trebuie să renunți la eleganță și stil. Cu câteva trucuri simple de configurare, puteți avea atât interioare confortabile și practice, cât și interioare la modă. Este important ca întreaga zonă de locuit să fie bine ventilată și să optați pentru un design uniform.

Living cu bucătărie – mobilier modern

Living-bucătărie-designer de interior-idee

Interiorul ar trebui să aibă o schemă uniformă de culori, mobilierul din bucătărie și camera de zi ar trebui să fie selectat în același stil. Același pardoseală ar trebui așezată în toată camera, ceea ce creează dificultăți – pe de o parte, lemnul arată mai bine în sufragerie, dar plăcile sunt mai practice pentru bucătărie. Ca alternativă, puteți așeza laminat pe întreaga zonă – este ușor de îngrijit și arată bine.

Living cu bucătărie – idei de design

modern-maro-bucătărie-insulă-living

Insula de bucătărie s-a dovedit a fi o parte inseparabilă a Camera de zi cu bucătărie stabilit. Separează tematic zona și este o variantă foarte convenabilă pentru un apartament mic. Dacă este necesar, poate chiar înlocui masa de luat masa. Cel mai bun lucru despre acest design este că puteți găti și încă vorbi cu oaspeții. O iluminare bună pe insula bucătăriei este o necesitate absolută.

Interiorul livingului modern cu bucătărie

cameră-living puristic-maro-modern-bucătărie-insulă

În sufragerie puteți alege mobilier simplu – canapea confortabilă din piele și măsuță de cafea din sticlă. Decorul ar trebui să fie redus la minimum, deoarece diferitele zone creează oricum o atmosferă incitantă. Camera de zi cu bucătărie este practic și la modă și oferă posibilități infinite de amenajare în funcție de gustul personal al locuitorilor.

practic-modern-interior-living-bucatarie

Bucătărie modernă maro minimalistă în sufragerie

modern-maro-bucătărie-insulă-living

Încă 100 de idei pentru bucătărie