Bijuterii

Design de bijuterii inspirat de hărțile orașelor din cele mai renumite orașe din lume

bijuterii design harta orașului colier fin filigran de aur delicat

Unii designeri găsesc inspirație în natură, alții își transformă impresiile de viață din marele oraș în opere de artă. Tânăra designer Talia Sari, de profesie designer industrial, lucrează în prezent la bijuterii. Planurile detaliate ale marilor orașe precum New York, Paris, Barcelona și altele servesc drept sursă de inspirație pentru colierele, broșele, inelele și altele. În acest fel, designerul talentat a combinat industria și designul bijuteriilor într-un mod extrem de estetic și eficient.

Design de bijuterii inspirat de hărțile orașului

design bijuterii harta orasului colectie minimalista de bijuterii filigranate

Bijuteriile din colecția Talia Sari se caracterizează prin designul lor minimalist și formele geometrice. Fiecare lanț, pandantiv sau inel reprezintă o reprezentare exactă a unui sector al hărții orașului. Structura liniară complicată pe care o posedă o hartă a orașului reprezentată grafic are un efect deosebit de delicat și delicat ca design de bijuterii. Bijuteriile sunt disponibile în două versiuni: cu finisaj auriu sau argintiu mat.

Designul de bijuterii ca o piesă a orașului tău preferat pe care îl ai mereu alături de tine

bijuterii design harta orasului aur argint

Bijuteriile Talia Sari se adresează în primul rând persoanelor care preferă un anumit oraș mare. Acesta poate fi locul lor de naștere sau orașul în care au crescut. Pentru alții, un colier cu un fragment de pe harta orașului pe care l-au vizitat recent este o amintire plăcută. Dacă doriți un anumit oraș care nu este încă disponibil ca pandantiv, inel sau broșă, acesta poate fi personalizat la cerere.

bijuterii design harta orasului lant filigran varianta argintiu auriu

Finisajul mat perfect și aspectul simplu al modelelor de bijuterii Talia sari le fac să pară contemporane și extrem de elegante. În plus, pot fi combinate cu bun gust cu alte bijuterii minimaliste pe care le dețineți deja. Bijuteriile estetice sunt potrivite atât ca accesorii de zi cu zi, cât și pentru ocazii speciale. În orice caz, arată cel mai bine pe îmbrăcămintea elegantă și un aspect elegant este garantat.

design bijuterii harta orasului brosa optica minimalista din argint

bijuterii design hartă oraș broșă argint minimalist

bijuterii design hartă oraș extravagant inel mare de aur

bijuterii design hartă oraș inel aur argint

* Puteți utiliza alte produse Talia Sari Aici Găsi