Bijuterii

Bijuteriile frumoase de la Saggi emană lux

inele-varietate-colorate-de-Saggi

Fiecare femeie visează la bijuterii frumoase. Frumoase bijuterii este nobil și cochet și vorbește după gustul și stilul purtătorului. În articolul de astăzi vă vom prezenta frumoasele bijuterii din Anglia. Aruncați o privire și inspirați-vă de ea. Următorul tău inel poate fi unul dintre ele!

Frumoase bijuterii de la Saggi

Saggi-bijuterii-luxoase-aurii-violet

Casa de bijuterii engleză Saggi a lansat o nouă colecție de inele de lux. Bijuterii frumoase într-o colecție mică remarcabilă, care este despre inele solide; fiecare este realizată din piatră semiprețioasă, încadrată cu ornamente din aur și împodobită cu diamante libere. Cu toate acestea, aceasta este doar carcasa exterioară, dedesubt este o altă compoziție de bijuterii în miniatură. De exemplu, o inimă ascunsă poate fi văzută aici făcând clic pe un smarald verde Yakut. Iar proprietarul acestei frumoase bijuterii de lux poate înlocui miniatura sau poate obține un nou inel frumos. Inelele sunt realizate din aur galben și alb de 750 de carate, decorate cu 25 de carate albastru londonez și topaz albastru elvețian, topaz fumuriu și ametist și înconjurate de 156 de diamante. Miniaturile sunt realizate din aur, decorate cu vopsea emailată colorată, diamante (negru, alb și „șampanie”), rubine și safire.

Bijuterii frumoase de la Saggi, colecție magică cu idei de bază

zâmbete-bijuterii-aur-și-pietre-de-cristal

Frumoase bijuterii de la Saggi este destinat persoanelor care se bucură de viață cu viteză mare, dar care țin cont de riscuri. Ideile designerului sunt dedicate și celor care se confruntă cu provocări, care cunosc și harul și își lasă conștiința să vorbească mai întâi, dar și celor care sunt curajoși și totuși generoși. O colecție care trezește frumosul și spiritualul în toată lumea și este unică.

Inel-pantof-fluture-cu-diamant

Compoziție de bijuterii în miniatură pentru schimb și încântare

Inel-broască-care-se deschide

Topaz albastru elvețian, topaz fum, simbolism broască

Aur-cu-inel-de-diamant-în-albastru

Aur de primă clasă, cu o croială grozavă

Inel de simbolism căpșuni pentru a se deschide