Bijuterii

Asigurați-vă lanțul cu ciucure – instrucțiuni și idei de imitat

Lanț cu ciucure-face-propriile-idei-margele-bijuterii-bricolaj

Toate accesoriile și bijuteriile sunt perfecte pentru vară, dar și pentru zilele însorite de după. Acestea se potrivesc perfect cu aspectul casual și culorile lor proaspete creează o bună dispoziție. De multe ori acestea sunt, de asemenea, decorate cu mărgele colorate, pandantive și alte elemente artistice. Ciucuri sunt acum la modă și pot fi făcute chiar și fără eforturi mari. Cerceii, brățările și lanțurile cu ciucuri sunt bijuterii de talie pe care le poți purta nu numai la festival, ci și în viața de zi cu zi cu o ținută casual. Aflați aici ce materiale sunt cele mai potrivite pentru realizarea bijuteriilor cu ciucuri și cum puteți face singur un colier frumos cu ciucure.

Lanț lung cu ciucuri

lanț-ciucure-do-it-yourself-chic-turcoaz-roz-diy

Brățările sau lanțurile cu cel puțin o ciucuri atârnate sunt capabile să condimenteze orice ținută. Între timp, există lanțuri decorate cu ciucuri într-o mare varietate de variante: cu mărgele din lemn sau piatră, din țesătură sau în aspect de argint, auriu sau alamă. Lanțurile sunt de obicei relativ lungi. În funcție de înălțimea ta, pandantivul atârnă sub piept. Toată lumea poate face un colier frumos cu ciucure. Alegerea materialelor depinde în primul rând de gustul individual, dar în cele din urmă ar trebui să se potrivească cu îmbrăcămintea.

Asigurați-vă lanțul cu ciucure – idei și sfaturi de artizanat

Lanț cu ciucure-face-propriile-idei-bricolaj-instrucțiuni-fir de brodat

Ciucuri pot fi folosite pentru a decora nu numai lanțuri, ci și cercei, eșarfe sau chiar rochii. Acestea sunt disponibile într-o mare varietate de modele, de exemplu din velur, mătase sau fir de bumbac, de asemenea, realizate din fibre sintetice și în diferite dimensiuni. Puteți cumpăra ciucuri gata făcute, de preferință le puteți comanda online, dar le puteți face și dvs. Acest lucru funcționează fără probleme dacă aveți la dispoziție cele mai necesare materiale. Ciucuri se pot combina foarte bine cu aur, aur roz sau argint, dar și cu perle din piatră semiprețioasă din turcoaz, agat sau ametist. Motivele orientale ca pandantive precum mâna Fatimei sau nodul tibetan completează perfect aspectul.

Lanț cu ciucure – faceți ciucuri singuri din ață de broderie

Lanț cu ciucure - faceți-vă propriile instrucțiuni

Pentru a face ciucuri singuri aveți nevoie de fire de orice culoare, o bucată de carton și o foarfecă. Firul de brodat este cel mai bun, dar firul de mătase poate fi folosit și dacă sunteți în strălucirea frumoasă de mătase. Mai întâi tăiați cartonul astfel încât lățimea piesei de carton să corespundă dimensiunii dorite a ciucurei. Acum este înfășurat. Dacă trebuie făcute mai multe ciucuri, trebuie să fim atenți la câte ori firul s-a înfășurat în jurul cartonului de pe prima ciucure, pentru a atinge aceeași grosime pentru toate celelalte ciucuri. Cu toate acestea, observați că atunci când încercați. Când există suficient fir în jurul cutiei, tăiați un alt fir și treceți-l prin partea superioară a ciucurei și înnodați-l foarte bine. Acum scoateți cartonul și tăiați firul înfășurat în partea de jos exact în mijloc. Capul este legat cu un alt fir și tras foarte strâns. Capetele rămase ale firului pot fi pur și simplu trase în interior. În instrucțiunile video puteți vedea exact cum funcționează totul.

Faceți-vă singur un colier boho cu ciucură și mărgele de lemn

Lanț cu ciucuri-do-it-yourself-margele-de-lemn-instrucțiuni-idee

În funcție de caz, un lanț poate fi decorat cu o singură ciucure în mijloc sau cu mai multe colorate. Arătăm cele două variante. Dacă doriți un lanț lung, cel mai bine este să atașați o ciucure ceva mai mare în mijloc și să o lăsați să atârne. Mărgelele colorate din lemn se potrivesc perfect cu firul colorat al ciucurei. Dacă asortați culorile celor două elemente, veți obține un colier grozav cu o ciucure, un adevărat ochi.

Faceți un lanț cu o ciucură din fir de broderie – Instrucțiuni

lanț-ciucure-fă-te-singur-instrucțiuni-broderie-ata-roz

Dacă ciucul ar trebui să acționeze ca singurul element decorativ, merită să-l proiectați într-o culoare izbitoare, de exemplu în roz, turcoaz, portocaliu sau roșu. Elementele mici de bijuterii vor completa perfect bijuteria unică, dar nu ar trebui face asta fie exagerează. Pentru a atașa ciucuri și celelalte elemente la lanț, cel mai bine este să folosiți ochiuri sau săriți inele în argint sau aur după dorință..

Lanț cu ciucuri la ce aspect?

lanț-ciucure-do-it-yourself-ombre-broderie-fir-bricolaj

Ciucuri colorate evocă un fler hippie, motiv pentru care completează perfect orice ținută boho cu motive etnice, paisley sau florale. În plus, un lanț cu ciucuri condimentează îmbrăcămintea simplă sau simplă și evocă imediat un aspect vesel. O mare tendință ideală și pentru un colier lung cu ciucure este straturile de bijuterii. Multe lanțuri de diferite lungimi și materiale sunt purtate în același timp. Pentru ca aspectul să aibă succes, ar trebui să găsiți echilibrul dintre partenerii de combinație filigrană și alte modele izbitoare.

Lanț cu ciucuri – obține un efect ombré

lanț-ciucure-do-it-yourself-broderie-ata-ombre-ciucuri

Dacă îți place colorat și cu adevărat atrăgător, atunci poți face un colier grozav cu mai multe ciucuri. Pentru aceasta, vă recomandăm să coordonați culorile și să le combinați armonios. Folosind nuanțe diferite ale aceleiași familii de culori, puteți obține efectele ombré la modă care se potrivesc perfect cu aspectul boho.

Lant cu ciucuri – varianta cu panglica cu franjuri

lanț-ciucure-faceți-vă-singurul-cordon-franjuri-instrucțiuni

Dacă doriți ciucuri mai mari, acestea pot fi cusute cu o panglică cu franjuri sau cu franjuri sau cu franjuri de dans. Acesta este disponibil la metru în diferite modele. Pentru confecționarea bijuteriilor, ar trebui să alegeți un material fin într-o culoare frumoasă. Puteți folosi broderie sau fir de croșetat de orice culoare pentru baza lanțului. Este necesar, de asemenea, un lipici transparent pentru toate scopurile.

Faceți un lanț lung cu ciucuri – instrucțiuni

lanț-ciucure-face-te-singur-materiale-idei-franjuri

Mai întâi țeseți un cablu simplu de cablu din firul de croșetat. Ciucurile vor fi atașate ulterior pe ambele părți ale acestuia, deci ar trebui să determinați lungimea lanțului în consecință. Panglica cu franjuri este tăiată în așa fel încât rezultă două ciucuri identice, dar sunt și ele suficient de mari pentru ca lanțul să arate frumos.

lanț-ciucure-faceți-vă-singur-franjuri

Acum luați un capăt al cablului și îl fixați cu lipici la începutul bucății de bandă cu franjuri. Apoi, înfășurați întreaga bandă cu franjuri în jurul capătului cablului și o lipiți în poziție. Faceți acest lucru pe capetele servite ale cablului și încercați să faceți cele două capete de ciucure îngrijite. Când lipiciul este deja uscat, luați niște fire de croșetat și îl înfășurați în jurul capului ciucurei, astfel încât zona de cusut pe panglica cu franjuri să fie acoperită și ciucurile să arate în sfârșit.

lanț-ciucure-fă-te-singur-idee-franjuri-cordon-turcoaz-roz

În cele din urmă, puteți tăia îngrijit franjurile ciucurilor, astfel încât să aibă toate aceeași lungime. Elemente mici, cum ar fi rocailles, pot fi atașate la franjuri individuale ca detalii frumoase.

lanț-ciucure-do-it-yourself-turcoaz-roz-instrucțiuni

Un lanț cu ciucure intră cu adevărat în propriul său, atunci când este combinat cu bun gust cu îmbrăcăminte. Pentru un aspect elegant, cel mai bine este să alegeți un articol vestimentar care să atragă privirea cu un model sau un motiv izbitor. În plus, porți un tricou sau un top simplu și confortabil. Culorile de accent ale hainelor ar trebui să se regăsească în cele din urmă în lanț.