balcon

Grătiți în siguranță pe balcon – respectați regulile simple de siguranță

Grătar în siguranță pe balcon 7 regulamente sfaturi de siguranță

Zilele calde au venit și în sfârșit vrei grătar pe balcon. Înainte de a începe grătarul, cel mai bine este să citiți mai întâi câteva sfaturi practice pentru prepararea grătarului în siguranță. În primul rând, ar trebui să vă interesați ce este permis și ce nu, astfel încât petrecerea dvs. la grătar pe balcon să se desfășoare lin și frumos. Citiți aceste „lucruri de făcut și de făcut” practice înainte de a începe să grătiți.

Grătiți în siguranță pe balcon – învățați și respectați regula

gratar balcon sigur 7 reguli idee practică

Dacă ești sigur grătar pe balcon ar trebui mai întâi să vă pregătiți bine. Vă interesează ce reglementări de siguranță se aplică în clădirea dvs. și ce reguli ar trebui să urmați. Cel mai important lucru de știut mai întâi este dacă grătarul este permis deloc pe balcon.

Grătiți în siguranță pe balcon – țineți la distanță substanțele inflamabile

Grătiți în siguranță pe balcon 7 reguli pentru friptura la grătar

Este extrem de important să țineți grătarul departe de orice material sau structură inflamabilă. Dacă ești sigur grătar pe balcon ar trebui să respectați cu strictețe toate reglementările de protecție împotriva incendiilor.

Păstrați întotdeauna extinctorul în apropiere, pentru orice eventualitate

gratar balcon sigur 7 reglementări balustradă punte din lemn

Deși respectați cu strictețe reglementările de protecție împotriva incendiilor, ar trebui să aveți un stingător în apropiere, pentru orice eventualitate. Este întotdeauna mai bine să fii bine pregătit pentru toate situațiile.

Poziționați grătarul corect

seif balcon grătar 7 reguli vedere frumoasă

Dacă ești sigur grătar pe balcon doresc, locația grătarului este de o mare importanță. Grătarul trebuie să fie întotdeauna stabil și să nu fie așezat în mod oscilant. Îl puteți poziționa cu un nivel mai sus, astfel încât copiii mici să nu aibă acces la zona încălzită.

Nu folosiți grătare pe gaz sau cărbune pe balconul închis

gratar de balcon sigur 7 reguli design compact

Sigur grătar pe balcon nu funcționează dacă utilizați grătar pe gaz sau cărbune pe balconul închis. Este întotdeauna important să aveți o ventilație bună la grătar. Prin urmare, petrecerea la grătar în aer liber este cel mai bine să aibă loc pe terasa deschisă.

Purtați întotdeauna haine adecvate

Grătar în condiții de siguranță pe balcon 7 reguli cârnați de frigărui

Chiar dacă pare puțin neobișnuit, îmbrăcămintea este deosebit de importantă pentru un grătar în siguranță pe balcon. Asigurați-vă că nu purtați îmbrăcăminte prea largă cu elemente suspendate care se pot arde cu ușurință. Îmbrăcați haine confortabile și simple, care nu vor cauza probleme atunci când vă deplasați sau vă întoarceți în spațiul mic.

Așezați întotdeauna grătarul lângă ușă sau fereastră

grătar de balcon în condiții de siguranță 7 reguli model în negru

Așezați grătarul cât mai aproape de fereastră sau ușă. În acest fel, veți avea întotdeauna o bună ventilație sau un punct de ieșire, dacă este necesar. Dacă aveți o gaură de aspirație pe balcon, cel mai sigur loc pentru grătar este dedesubt.

Gratar electric cu aspect metalic

grătar de balcon sigur 7 reglementări grătar electric

Atașați grătarul la balustradă

Asigurați balconul grătarului 7 reguli de pe balustradă