balcon

Balconul francez – o alternativă plăcută

idei-de-balcon-franceze-scaune-balustrade-romantice-din-fier forjat

Din balcon francez nu este de fapt un balcon adevărat. Reprezintă o fereastră lungă care ajunge pe podea. Pe partea exterioară, adică pe peretele casei și direct în fața ferestrei, este atașată și o grilă de protecție sau o balustradă, astfel încât acest tip de balcon să nu apară sau doar să iasă abia. Acest lucru pare confuz, în parte, în ceea ce privește numele. Din acest motiv, termenul „Fereastra Parisului” este adesea folosit.

Balconul francez ca alternativă de economisire a spațiului

franceză-balcon-idei-romantice-alb-vedere-obloane ferestre

Balconul francez este utilizat în principal ca alternativă la balcon pentru apartamentele din orașele în care spațiul este limitat sau construirea unui balcon nu este permisă. Din punct de vedere financiar, acest tip de balcon este, de asemenea, un substitut excelent, iar cheltuielile nu sunt prea mari.

Dar balconul francez nu trebuie să fie la fel de nepractic pe cât s-ar părea. Deschideți fereastra mare și stați pe un șezlong în razele soarelui care intră în cameră. Cu greu veți observa diferența față de un balcon care iese. Chiar și iarna, camera primește multă lumină, astfel încât să puteți folosi zona din fața ferestrei minunat ca o mică grădină de iarnă. Adăugați un balansoar confortabil în mijlocul plantelor și bucurați-vă de vedere cu o ceașcă de cacao cald sau ceai chiar și în iarna rece.

Balconul francez s-a transformat într-o oază de flori

franceză-balcon-idei-mușcate-roșu-alb-casă

Cu ajutorul balustradei aveți ocazia să decorați fațada casei. Acestea sunt oferite într-o varietate de stiluri și modele. Dacă doriți ca balconul francez să radieze romantism, puteți alege o grilă din fier forjat cu elemente ornamentate. O balustradă mai simplă din oțel inoxidabil, care poate afișa și modele frumoase, asigură un aspect modern. Alegerea este imensă. Selectați modele predefinite sau aveți propriile idei și modele convertite într-o balustradă.

„Fereastra Parisului” cu grilaj din fier forjat și elemente ornamentate

franceză-balcon-idei-romantic-fier-forjat-scaun-pliant-masă

În funcție de direcția în care este situat balconul francez, puteți adăuga apoi câteva cutii de flori cu flori frumoase sau plante agățate pe parapet. Dacă casa dvs. are un stil casă la țară, obloanele colorate, rustice, sunt, de asemenea, foarte potrivite pentru decorarea și evidențierea balconului sau a ferestrei. Îți place ciripitul păsărilor? Apoi, instalați un alimentator de păsări iarna și urmăriți spectacolul. Dacă balconul francez are o ieșire mică, poate fi folosit și ca o grădină mică. O grădină de ierburi este foarte potrivită pentru asta.

Balcon francez cu o mică ieșire

franceză-balcon-idei-geranium-clinker-wall-view

Acum aruncați o privire la o selecție interesantă de idei pentru care balconul francez este o mare condiție prealabilă și convingeți-vă de latura sa practică. Deci, dacă nu aveți ocazia unui balcon mare sau chiar mic, cel puțin nu ar trebui să vă lipsiți de fereastra pariziană. Dacă aveți deja un balcon francez și căutați balustrada perfectă, puteți găsi ceva potrivit în galeria următoare. Fii inspirat și distrează-te urmărind!

Decorarea în stil rustic

podea-tavan-ferestre-uși-protecție la cădere-balustrade-plante suspendate

Romantism balcon francez

balustradă-balcon-cu-elemente-ornamentate-metal-franceză-balcon

Balustrade decorative din fier forjat pentru balcon

Ferestre-balcon-podea-tavan-ferestre-uși-protecție-cădere-periere-decorative-agățat-plante

Ferestre și uși orientale din podea până în tavan cu grile de ferestre franceze

Balustradă-terasă-balcon-francez-securitate-stil-ambianță

Balustrade moderne de balcon franceze din oțel inoxidabil

Balcon-francez-balcon-design-modern-mărginit-de-parapete

O privire din interior spre exterior

Balcoane-încadrate-de-balustrade-cu-elemente-ornamentate-grile-de-perete

Ferestre bare-flori-podea-tavan-ușă-pliantă-ușă-romantică-balcon-franceză

mic-plimbare-pe-balcon-infloreste-elemente-decorative-fier-forjat

Balustradă balcon-grile ferestre-franceză-balcon-flori-grădină-mică

Balcoane-grătar-franceză-grile-diferite-tipuri-finisaje-metalice

decorați-balconul-francez-fereastră-grilă-cutii-de-flori-cu-flori-frumoase