baie

Mobilier modern de baie – sfaturi practice de proiectare

set dublu vanitate faianță culoare maro violet

Vă puteți proiecta baia de vis în cinci pași – vă vom dezvălui trucuri simple pentru mobilierul de baie, care vă vor face planificarea mult mai ușoară. Transformați-vă baia într-o oază de wellness!

Mobilier de baie elegant – trucuri și sfaturi pentru planificarea băii

amenajare cabină de duș sticlă mobilier baie lemn gresie ușoară

Planificarea băii este primul pas către baia de vis. Crearea unei schițe cu dimensiuni exacte vă poate ajuta. Băile mari lasă mult spațiu liber atât pentru o cadă, cât și pentru o cabină de duș. Ele pot fi perfect împărțite în mai multe zone care îndeplinesc funcții diferite. Alegerea mobilierului pentru baie este, de asemenea, practic nelimitată: dulapuri înalte și lavoare extravagante – orice lucru este permis, atâta timp cât mobilierul nu este în cale și a fost selectat într-un singur stil. Sistemele rotative cu apă sau aer vor relaxa simțurile după o zi lungă de lucru. Pachetele color sunt foarte la modă în acest moment și pot fi folosite ca accente în baie.

În schimb, băile mici beneficiază de un design uniform. O tava de dus fara bariere cu perete de sticla este alegerea perfecta pentru incaperile inguste. O cabină de duș poate spori experiența spa. Seturile de mobilier de baie minimaliste sau puriste fără mânerele ușilor fac ca baia mică să pară mai mare. Dulapurile cu oglinzi sunt, de asemenea, un truc popular – acestea pun accentul pe mobilierul de baie.

Mobilier de baie – agonia la alegere

Design modern de baie, cadă de sine stătătoare, aspect lemn, perete din piatră naturală

După ce baia a fost corect măsurată și s-a făcut un plan exact, vine momentul să alegeți mobilierul, accesoriile și accesoriile potrivite pentru baie. Aici vin profesioniști precum Megabad în ajutor. Unul dintre magazinele online de top pentru mobilier de baie oferă mobilier de baie de la mărci de înaltă calitate și cunoscute. Compania de familie a fost înființată acum mai bine de 75 de ani și are o gamă largă de produse la ofertă. Într-un blog, acestea raportează cele mai recente din industrie și prezintă mărci de top. Fitingurile standard ideale de la Megabad sunt un exemplu excelent de combinație reușită de funcționalitate și design. Marca oferă o gamă completă pentru fiecare baie și situație de locuit.

Culori neutre în baie

iluminat oglindă bej facilitate de planificare baie

Duș de standard ideal

Spa baie wellness standard ideal

Elegant și super elegant

Dus lateral ideal din oțel inoxidabil