baie

Echipamentul modern complet de baie – culori, forme și inovații dintr-o privire

Lavoar de baie cu echipament complet modern

Băile moderne și mobilate purist conving cu culori și forme clare și renunță la bibelouri inutile. Rezultatul este un stil minimalist care creează o ambianță foarte unică, discretă. Poate fi „unghiular”, deoarece face parte și din stilul purist care se concentrează pe funcționalitate și subliniază designul general. Cum arată baia ta modernă?

Echipamentul modern complet al băii: colorare strictă

Echipament modern modern al băii în culori neutre

Predomină culorile reci: alb, gri, negru, oțel inoxidabil. Separat clar unul de celălalt, formează structura de bază a culorilor. Dacă sunteți atras de un interior de baie care este păstrat în alb (chiuvetă, cadă și / sau cadă de duș, toaletă), nu trebuie să pierdeți contrastele adecvate. Plăcile întunecate în format mare cu îmbinări înguste sunt potrivite pentru pardoseală. Ardezia gri sau lemnele întunecate, care sunt potrivite pentru încăperile umede, pun în evidență perfect stilul minimalist. Colorarea pereților este o provocare. Culorile mai închise sunt de asemenea avantajoase aici pentru a distinge în mod clar mobilierul alb de baie. Combinațiile cu gri deschis sau alb steril sunt ideale, astfel încât să nu se înghită prea multă lumină. Oglinzile mari transmit senzația de spațiu chiar și în camerele mici și reflectă, de asemenea, lumina și asigură astfel mai multă luminozitate

Echipamentul modern complet al băii: formele geometrice transmit claritate

echipament modern-complet-baie-design-dulap baie

Liniile clare și combinațiile subtile de culori asigură liniștea și armonia în designul băilor. Seriile moderne de la producătorii de mărci preluează acest fapt la cel mai înalt nivel. Chiuvete, chiuvete și unități de bază Keramag din seria iCon inspirați, de exemplu, nu numai cu schema lor de culori albe strălucitoare, ci și cu colțurile și marginile caracteristice. Nu veți găsi niciun decor de prisos aici – stilul redus și purist este clar în prim-plan. Selecția este extinsă și oferă numeroase opțiuni de combinație care se armonizează minunat între ele. Prea mult mobilier suprasolicită o baie și perturbă stilul modern, minimalist. Acesta este motivul pentru care seria de baie Keramag iCon oferă combinații perfect coordonate lavoar / unitate de bază, care economisesc spațiu și reflectă designul clar. De exemplu, contrastul dintre lavoarul alb și unitatea de bază de culoare platină cu spațiu de depozitare diferit este foarte elegant. Dusurile cu pereți transparenti nu sunt doar o parte indispensabilă a unui apartament fără bariere, ci transmit și impresia de deschidere și spațiu. Căzile de formă geometrică – dreptunghiulare, hexagonale, pătrate etc. – continuă în mod constant stilul modern. Fitingurile cromate potrivite cu un aspect simplu, futurist sunt elegante și chic.

Echipamentul modern complet de baie: o notă de lux cu accesorii elegante și inovații tehnice

Echipamente moderne-complete-idei-design-baie

Stilului modern, purist, i se poate oferi o senzație de confort și lux cu puțin efort, fără a afecta impresia generală. Un dulap mare pentru baie cu iluminare indirectă oferă băii o atmosferă impresionantă noaptea. Lumina colorată evidențiază în mod selectiv mici particularități. Pentru a menține stilul modern în ceea ce privește accesoriile, tonurile pământești și elementele din lemn sunt ideale. Culoarea de culoare cupru este ideală și pentru contraste elegante. Mai puțin este mai mult! O imagine mai mică într-un cadru din lemn, un covor frumos de baie, o vază simplă cu o singură floare tăiată conferă camerei un plus de confort. Dacă doriți, puteți adăuga accente puternice de culoare cu prosoape, dozatoare de săpun și accesorii similare utile. Plantele de casă cu frunze mari sunt, de asemenea, potrivite pentru a evoca o ambianță confortabilă. Cu toate acestea, acestea trebuie selectate în funcție de dimensiunea camerei.

Echipamente moderne de baie complete – contrastele de culoare creează o ambianță atractivă

echipament modern-complet-baie-mobilier baie-cadă

Echipament modern modern pentru baie – stilul purist este în prim plan

echipament modern-complet-baie-iluminat-gresie

Baia modernă arată deschisă și spațioasă

echipament modern-complet-baie-cadă-șemineu

Dușul cu efect de ploaie din baie creează o atmosferă de wellness

echipamente moderne-complete-design baie-idei-design-cabină de duș din sticlă