baie

Dușuri de colț din sticlă: soluție de spațiu care economisește spațiu pentru baia mică

Dușuri de colț din sticlă realizate pe măsură accesorii de baie din oțel inoxidabil

Fie că sunt fără ramă, cu intrare pe colț sau cu uși pliante care economisesc spațiu – dușurile din colț de sticlă sunt adevărați artiști cu schimbare rapidă care se adaptează propriului spațiu de locuit. Nu e de mirare că s-au stabilit ca soluția spațială ideală pentru băile mici. Aproape nu există limite în ceea ce privește dorințele de design, astfel încât fiecare să își poată amenaja propria baie de vis în funcție de preferințele personale. Vă oferim o prezentare generală a componentelor individuale și vă oferim câteva sfaturi despre ce trebuie să aveți în vedere atunci când cumpărați. Acum nimic nu stă în calea oazei tale personale de bunăstare!

Dușuri de colț din sticlă – protecția împotriva stropirii potrivită pentru un confort optim

Dușuri de colț din gresie de marmură de sticlă Baie mică baie independentă

Fie ca o lovitură de prospețime dimineața, fie ca relaxare după o zi lungă de lucru – în prezent, dușul a devenit o parte indispensabilă a băii moderne. Varietatea mare de accesorii pentru baie nu lasă nimic de dorit – toată lumea poate evoca o ambianță spa chiar și într-un spațiu limitat. Protecția potrivită împotriva stropirii asigură un confort optim. Perdeaua de duș, care era atât de populară, este înlocuită din ce în ce mai mult cu una translucidă Cabină de duș din sticlă înlocuit. Criteriile importante la cumpărare sunt nu numai durabilitatea construcției, ci și faptul că este ușor de curățat. Se dovedește a fi deosebit de practic în băile cu tavan înclinat și nișe – cabina de duș pe măsură garantează că dușul de colț se va potrivi în spațiul disponibil cu precizie milimetrică. În funcție de situația de instalare, cabina de duș din sticlă poate fi proiectată cu una sau două uși.

Dușuri de colț din sticlă – componentele dintr-o privire

Dușuri de colț din sticlă la nivel de podea fără o duș

Tocmai pentru că dușul de colț este făcut pe măsură, ar trebui acordată o atenție deosebită calității componentelor individuale la cumpărarea acestuia. Iată cele mai importante dintr-o privire:

Dusuri de colț din sticlă. Luminări de baie translucide

Sticla securizată întărită, de exemplu, ar trebui să aibă o grosime a sticlei de cel puțin 6 mm, 8 mm fiind optimi. Există mai multe variante pentru modele din care puteți alege – o cabină de duș din sticlă transparentă arată elegantă și se combină armonios cu designurile de baie minimaliste. Sticla înghețată conferă băii puriste aspectul final, iar sticla colorată, tipărită cu motive individuale, devine un ochi de atracție în baia în stil rustic în cel mai scurt timp.

Dușuri de colț din sticlă stabilizator bar duș cu efect de ploaie baie mică

Fitingurile și componentele de stabilizare ar trebui să fie realizate în mod ideal din oțel inoxidabil – balamalele ușilor de duș, conectorii de sticlă, barele de stabilizare și profilele în U pentru fixarea pe perete sau tavan joacă un rol decisiv în stabilitatea construcției. Ele sunt de obicei potrivite optic cu mânerul ușii și pot fi furnizate fie cu o suprafață mată, fie cu un luciu ridicat.

Dusuri de colț din sticlă de lavoar din lemn modern stil rustic baie mică

Materialul de etanșare pentru pereți și podele este realizat exclusiv din plastic, este în mare parte transparent și poate fi înlocuit oricând, dacă este necesar. Garniturile de închidere, benzi sau magnetice sunt utilizate ca paravane verticale de duș între elementele de sticlă. Ultimele sunt montate mai ales pe uși, astfel încât să se poată închide automat. Profilele hidrofuge sunt instalate orizontal, dacă este necesar, este posibilă o izolare fonică suplimentară – asigură faptul că apa nu poate scăpa. Această garnitură de jos este împinsă pe sticlă și, prin urmare, trebuie să fie potrivită cu grosimea sticlei.

dusuri de colt din sticla gresie din piatra naturala perete despartitor de baie

Mânerele ușilor de pe ambele părți completează programul de livrare – sunt, de asemenea, adaptate la grosimea sticlei și sunt, de asemenea, fabricate din oțel inoxidabil de înaltă calitate..

Dimensiunile corecte sunt foarte importante pentru asamblarea fără probleme a componentelor individuale. Suprafața de sticlă este calculată în funcție de faptul dacă pereții de sticlă sunt montați direct pe podea sau pe o cădiță de duș. Dacă vă simțiți copleșiți de provocare, puteți angaja profesioniști pentru a face treaba.

Dușuri de colț din gresie mozaic de sticlă podea gresie marmură perete