baie

Design modern de baie – idei de baie pentru o oază de wellness

Modern-baie-design-independent-baie-idei-modele-grădină

De obicei, pentru noi toți, baia modernă este un refugiu elegant și liniștit, care este acasă. Dar observați o nouă tendință: mulți proprietari sunt mai mult decât fericiți să investească timp suplimentar și bani valoroși în crearea unei băi spațioase în aer liber. Mulți doar visează să se poată împrospăta afară în această oază de scăldat după o zi lungă și obositoare. Și în această căutare a unei băi frumoase în stil spa, pereții tradiționali au fost rupți literalmente pentru a estompa linia dintre interior și exterior. O baie frumoasă în aer liber combină intimitatea absolută cu afinitatea locuitorilor pentru natură, care este de fapt de neegalat.

Suntem siguri că design modern de baie unele dintre băile din acest articol te vor fascina pur și simplu. Dacă până acum ai crezut că o baie relaxantă în curtea din spate nu este chestia ta, încearcă să reconsideri! În fotografia de mai sus – proiectat de Rolling Stones Landscape

Design modern de baie – idei de baie pentru o ambianță pură de lux

Modern-baie design-baie idei-duș cu efect de ploaie-freestanding-cadă-plante

Scăldatul în aer liber are o serie de avantaje. Pur și simplu devine mai ușor să faci un duș afară în ultima vreme. Baia în aer liber vă oferă intimitatea de care aveți nevoie, în timp ce vă bucurați de lux complet în același timp. Există multe configurații diferite, astfel încât să o puteți alege pe cea potrivită pentru dvs.: inclusiv o cadă cu hidromasaj, o zonă completă de duș și o cadă de sine stătătoare, sau puteți alege modele mai mici și mai simple, care includ doar un duș sau o cadă. Transformarea grădinii sau verandei private într-o baie în aer liber are, de asemenea, un sens ergonomic perfect. Tendința este spre o tranziție directă din dormitor în zona exterioară, în exterior în aer liber! În fotografia de mai sus – proiectat de Rolling Stones Landscape.

Design modern de baie – acces direct din baie în grădină

Proiectare-baie modernă-idei de baie-caracteristici-cadă-cu-apă deschisă

Nu uitați pe măsură ce planificați și proiectați, o baie în aer liber trebuie să fie chiar în fața dormitorului principal, deoarece va apărea extensia sa exterioară. Stilul și tema băii în aer liber sunt definite de designul interior al zonei exterioare. Dacă aveți o grădină cu plante tropicale, aceasta este o temă bună pentru a trece. Alții preferă aspectul asiatic pentru a putea imita aura unei căzi spa relaxate. În fotografia de mai sus – proiectat de Ethan Tweedie

Design modern de baie – o cadă în curtea din spate?

Modern-baie-design-baie-idei-cadă-independentă-faianță-mozaic

Tendința băii în aer liber prinde foarte repede, motiv pentru care majoritatea designerilor încearcă să creeze o conexiune vizuală și arhitecturală cu restul casei. Ideea aici este de a transforma puntea, terasa sau pridvorul într-o extensie naturală a casei, astfel încât să aveți tot ce este mai bun din ambele. Pereții și perdelele vitrate sunt printre cele mai populare moduri de a aduce natura în interior. Separarea spațiului de duș și cadă între spațiile interioare și exterioare este o altă alegere interesantă. Acest lucru oferă, de asemenea, băii o atmosferă aerisită. În fotografia de mai sus – proiect de Ivan Sastrawiguna.

Design modern al băii – dușul din grădină oferă răcire în zilele toride de vară

Baie moderna amenajare dus de gradina idei de pereti din piatra naturala

Chiar dacă nu sunteți înzestrat cu o curte mare, tot ce aveți nevoie este o mică alcovă lângă baia în aer liber pentru ao transforma într-o zonă minunată de duș. Dacă locuiți într-o regiune rece, atunci puteți folosi foi de sticlă pentru acoperiș și pereți. Oferă izolație perfectă. Proiectat de Terra Rubina

Design modern de baie – experimentați o stare de wellness pură

Modern-baie-design-baie-stil-mediteranean-baie-pietriș-podea-albastru-perete

Dar presupunem, de asemenea, că multor oameni nu le place să facă duș în aer liber. Poate că nu au suficient spațiu în grădină sau resurse pentru ao face? Pentru cei care au o baie care nu este în niciun fel conectată la grădina existentă, avem o opțiune simplă, dar minunată, de a adăuga o cadă de sine stătătoare pentru o baie răcoritoare sub stele! Multe dintre modelele moderne pot funcționa întotdeauna atât de ușor și necesită puține lucrări de instalare, iar revigorarea modelelor retro și a căzilor cu picioare cu gheare colorate a revenit! Stilul boem este mai cool ca niciodată acum.

O baie din curtea din spate poate fi o experiență eliberatoare și revigorantă pentru toată lumea, vă poate umple viața cu poftă nouă și vă poate trezi simțurile la o viață nouă. Dacă ați visat o cadă spa până acum, o puteți avea chiar acum – la doar câțiva pași distanță de spațiul dvs. de locuit! În fotografia de mai sus – proiectat de Chad Robert.

Design modern de baie cu gresie în aspect lemn de Raymond Forehand

Modern-baie design-tigla-lemn-optica-idei baie

 Baie despărțitoare din sticlă de Gregory Pierce

Design modern-baie-idei de baie-perete de sticla-cada-separata

 Cadă de sine stătătoare și dulapuri moderne pentru baie de la MMM Interiors

Baie moderna design baie idei baie perete de sticla cadita

 Baie modernă în aer liber, proiectată de Summerour Architects

Design modern al băii, cadă de sine stătătoare, vedere la curtea interioară

 Plăci de mozaic albastru pentru o senzație de plajă în grădină – proiectat de Cathy Schwabe

Crearea unei băi - idee grozavă cu un jacuzzi în grădină

Cadă de sine stătătoare în grădină – proiectat de Rolling Stone Landscapes

Idei-de-design-baie-moderne-cadă-independentă-grădină-exotică

 Cadă de sine stătătoare pe terasă – design Ventura Homes

Baie-modernă-design-cadă-independentă-grădină

Design modern de baie cu o notă exotică de Zac Architecture

Design modern-baie-idei de baie-dulapuri exotice-deschise-din lemn