baie

Design baie – 18 exemple într-un stil spa elegant

gresie lucioasă baie cadă rotundă design modern

Acea Proiectare baie a parcurs un drum teribil de lung de a proiecta în ultimii ani și arată complet diferit de ceea ce era acum un deceniu, de exemplu. Mulți proprietari de case din întreaga lume cred acum că o baie revigorantă și relaxantă este bună pentru toate afecțiunile lor. Ți-ar plăcea să petreci fiecare seară într-un centru spa, într-adevăr relaxant după o zi lungă de muncă. Un design de baie în stilul spa nobil nu este doar o idee practic fezabilă acasă, este clar.

Proiectare baie – jacuzzi și foc de foc

baie design cadă cu hidromasaj șemineu încastrat foc pardoseală din lemn

Deci, în loc să ne conducem la un spa de wellness de lux, ce zici de a aduce acasă ceva opulent și extravagant care ne poate răsfăța simțurile? Tocmai de aceea, designul sublim al băii în stil spa este atât de incredibil de popular astăzi. Acestea pot fi puțin scumpe pentru portofelul dvs., dar vă pot transforma cu siguranță ziua lungă și plină într-o seară liniștitoare și răcoritoare. Mai jos avem 18 exemple minunate ale unui design de baie atât de opulent, care sunt garantate să vă convingă de cele spuse! Derulați în jos și bucurați-vă de imaginile frumoase!

Designul băii – stil, material și strălucire

baie duș modern sticlă iluminat verde wellness cadă

Un design modern al băii, cu pereții despărțitori de duș din sticlă, secțiunea extravagantă de jacuzzi și o priveliște minunată asupra orizontului orașului sau a pădurii din apropiere vă oferă o șansă excelentă nu numai să vă relaxați corect, ci să veniți cu una dintre aceste idei uimitoare care ar putea schimba lume.

Design modern de baie cu plăci de marmură și jacuzzi

piatră design baie hidromasaj șemineu perete clădire gresie fereastră

Acest lucru ar trebui să vă arate cât de inspirat poate fi designul băii! Trebuie să adăugați mai multe extra, mult stil, diferite modele de duș și jacuzzi care au setări diferite și programe controlate de la distanță. Uneori chiar și șemineele uluitoare fac decorul perfect într-o baie spa.

Baie cu design modern și efecte de lumină

duș design eficient efect de lumină plăci piatră naturală

Designul băilor – minimalismul modern la cel mai bun nivel

cadă cu hidromasaj proiectare cadă fereastră grădină panoramă lemn

Una dintre cele mai importante teme ale oricărui dintre aceste uimitoare modele de baie sau dușuri de baie pare să fie implicarea lor în tendințele minimaliste. Atât designul general al băii, cât și accesoriile pentru baie sunt minimaliste aici; se încadrează perfect în tendința actuală de design în designul băilor. Utilizarea fie a tonurilor neutre, fie a nuanțelor pământești este exprimată clar peste tot, culorile întunecate și vii au fost în general evitate pentru a crea o atmosferă de calm. Filosofia pentru proiectarea băilor „mai puțin este mai mult” se aplică aici cu toată puterea: „Simplitatea înseamnă ușurarea vieții și trăirea mai ușoară cu mai puține distrageri, care sunt asociate cu o calitate ridicată a vieții, care este clar definită de fiecare persoană în mod individual”.

Ideea de proiectare a băii – jacuzzi încorporată în podea

jacuzzi baie podea parchet fereastră proiectare vedere

Minimalismul este un concept care nu numai că implică mai puțin, dar emană și creativitate, producând rezultate bogate și splendide care nu au fost încă atinse. Minimalismul nu este cel mai ușor lucru din lume. Exemplele de proiectare a băilor, însă, par să îndeplinească cu succes această sarcină destul de solicitantă.

Designul băii – bucurați-vă de plăcere cu multă apă

baie design cadă albastră spa modern

Nu poți greși deloc dacă mergi puțin generos și creezi un design extravagant de baie pentru tine, care îți oferă un început bun de zi în fiecare dimineață și te ajută să te eliberezi cu adevărat de stresul zilnic seara. Noile tehnologii aduc acum noi opțiuni. Printre altele, acestea vă ajută să setați temperatura apei, puterea debitului și multe altele. Deci, fiecare vizită la baia dvs. în stil spa vă va părea întotdeauna atrăgătoare. Va fi o experiență plăcută pentru tine!

Ideea de design pentru baie – treptele din lemn duc la cadă

duș sticlă cadă trepte munți perspectivă idee de design modern

În timp ce unii cred că câteva dintre aceste modele de design de baie sunt cam „scumpe”, amintiți-vă, la sfârșitul zilei, nu există niciun preț care să vă aducă zâmbetul înapoi după o zi lungă agitată la locul de muncă.!

Design modern în baie cu tapet foto și jacuzzi

tapet foto modern design baie modernă cu pardoseală cu hidromasaj

Baie în alb și negru lucios

consola chiuveta cu luciu ridicat design modern baie

idee de design cazi de lux covoare baie consola lemn

baie design cadă fereastră consolă chiuvetă oglindă

baie maro design cadă compartimentare șemineu spa wellness

design baie cadă scufundată podea din lemn fereastră chiuvetă

idee design cadă spa wellness fereastră vedere baie

baie de lux rustic modern cadă de șezlong șezlong aublick lac