baie

Design arhitectural de chiuvetă cu o formă dinamică a aripii

Seturi de pardoseală din lemn cu oglindă neagră

Italienii sunt cunoscuți de mult timp pentru mobilierul lor elegant de baie. Acea Design chiuveta, că vă prezentăm este încă o dovadă a creativității producătorilor. Aspectul ne-a impresionat într-adevăr cu forma sa minimalistă!

Design elegant lavoar într-o formă arhitecturală

Perete podea din lemn vanitate baie

Acea Design chiuveta compania italiană Mai fals impresionează prin individualitatea și aspectul său arhitectural. Lavoarul de sine stătător are o formă de aripă și o suprafață cu luciu ridicat. Piesa de mobilier minimalistă are o formă ușor sinuoasă. Două cadre – una pentru accesoriile de baie și a doua pentru luminile încorporate se adaugă la conceptul general. Construcția cu succes a chiuvetei poate fi combinată cu o unitate de bază, dar frumusețea chiuvetei poate fi văzută doar în versiunea de sine stătătoare. Materialul din care este fabricată chiuveta este extrem de rezistent și igienic. Chiuveta poate fi setată perfect ca accent în baia minimalistă. Contrastele dintre plăcile de baie negre și lavoarul alb aduc o tensiune deosebită. Chiar și băile mici vor beneficia de design – forma îngustă creează o iluzie optică și face peretele să pară mai lung.

Design chiuveta – perfectiune minimalista

Lavoar din ceramică de culoare albă

Brandul italian Falper a devenit deja cunoscut în toată Europa cu creațiile sale elegante. Acea Design chiuveta compania respectă principiile de bază minimaliste. Tehnologia modernă de procesare și materialele de înaltă calitate care pot fi reciclate îi ajută pe proiectanți să realizeze rapid și ușor chiar și proiecte complexe. Sticla, marmura sau materialele plastice de ultimă generație sunt folosite din abundență. De asemenea, designerii talentați preferă ceramica de înaltă calitate. Modul eficient de lucru este posibil datorită experienței bogate a personalului. Rezultatul final este o baie modernă pe care toată lumea o dorește – modernă, practică și de bun gust. Este o oază de bine care te invită să te relaxezi după o zi lungă la serviciu și în același timp impresionează prin stil și prezență.

Mobilier pentru baie – vanitate și oglindă

Lampă oglindă plăci de piatră întunecate

Fitingurile moderne de baie sunt în concordanță cu conceptul general

Robinet baie amenajat idei mobilier

Originalitate din Italia – mobilier de designer de înaltă calitate pentru baie

mobilier de baie minimalist italian