baie

Creați iluminat pentru baie care necesită atenție

baie-iluminat-decorativ-tavan-design-cer înstelat

Baia ta este unul dintre puținele locuri din casa ta unde te poți relaxa și împrospăta. Acolo te pregătești pentru o zi sau vrei doar să te relaxezi după o zi lungă. Dar nu este nimic mai rău decât să te privești în oglindă, într-o oglindă cu iluminare slabă în baie! Aceasta poate fi doar o cauză proastă a stimei de sine, vă va face să vă simțiți rău sau să credeți că arătați rău. Ați prefera să lăsați o astfel de atmosferă de baie, mai degrabă decât să stați acolo mai mult, nu-i așa? Pentru a obține cea potrivită Iluminatul băii Există câteva sfaturi simple de reținut, mai ales dacă doriți ca lumina dvs. să capteze atenția. Iluminarea poate fi utilă și frumoasă, vrem să discutăm astăzi împreună. Vă rugăm să derulați în jos și să aruncați o privire la aceste câteva exemple pe care le-am pus împreună pentru dvs..

Mai întâi, determinați nevoile de iluminare a băii

lumini-pandantive-moderne-iluminat-baie-blat-cu-manere

Fiecare baie este diferită și în funcție de culori, iluminare naturală și cât de mare sau mică este, puteți decide care ar fi luminile perfecte în această ambianță specifică. Alegeți astfel de lumini care luminează întreaga baie. Acestea sunt de obicei montate pe tavan și își aruncă lumina pe întreaga baie. Pentru mai multă atracție, vă recomandăm să alegeți un candelabru, pandantiv cu tambur sau altă iluminare dramatică pentru nevoile dvs. de iluminare ambientală. Dacă ești norocos și ai o fereastră în baie, atunci poți opta pentru vopsea mai ușoară de perete care îți va lumina optic și camera. Pardoseala și faianța de culoare deschisă creează, de asemenea, o senzație de lumină deschisă în baie, spre deosebire de culorile mai închise.

Iluminarea direcțională a băii este importantă

baie-idei-led-iluminat-oglindă-integrată-lavoar-dulap

Majoritatea oamenilor își folosesc baia pentru a se pregăti pentru ziua respectivă. Ai nevoie de o iluminare bună a oglinzilor. Aceasta trebuie îndreptată fie în sus, fie în jos și aruncă o lumină suficient de puternică, fără a orbi. Lămpile de perete de lângă oglindă sunt, de asemenea, o idee minunată. Lămpile de perete vin într-o varietate de modele și stiluri și pot fi folosite bine în baie, acestea vor atrage mai multă atenție în jurul oglinzii de baie atunci când sunt atârnate în locul potrivit. De la modern la tradițional, varietatea de modele este aproape nelimitată, deci asigurați-vă că alegeți cea mai bună lumină în funcție de nevoile băii dvs..

Iluminare inovatoare pentru baie

multiple-surse-de-lumina-baie-iluminat-perete-spoturi-lumanari

Iluminarea personalizată în baia dvs. este un alt mod de a atrage atenția asupra vanității, căzii sau dușului și a zonei înconjurătoare. De la lumini LED moderne până la ecranele TV din spate, iluminatul băii a căpătat un aspect nou. Chiar și iluminatul simplu are acum opțiuni dramatice, cum ar fi culori strălucitoare, margele și panglică de lumină plasate într-un loc neașteptat. Toate aceste idei inovatoare de iluminat din baia dvs. vor atrage cu siguranță o mulțime de atenție și nu vor trece niciodată neobservate.

lămpi-de-perete-lămpi-de-perete-lămpi-de-iluminat

Credem că acum sunteți convins că iluminatul băii este foarte important. Bucurați-vă de orele de relaxare în baie și de timpul de pregătire pentru ziua dvs. de lucru! Folosiți aceste sfaturi atunci când alegeți iluminatul din baie, sunteți sigur că veți fi impresionați de efectul vizual din baie și la fel și oaspeții dvs.! Mulți oameni cred că culoarea potrivită a peretelui sau plăcile potrivite fac designul băii. De fapt, iluminatul este, iluminatul potrivit te face să te simți confortabil într-o cameră. Ea îți oferă o primire călduroasă de fiecare dată când intri în cameră. O baie bine luminată este atât de primitoare și confortabilă!

Elemente clasice de baie în armonie între ele

baie-iluminat-lumini-de-perete-design-floral-cadă-independentă

Mobilierul și iluminatul băii au o notă orientală cu ele

lămpi-de-perete decorative-lampă-tavan-cadru-de-proiectare-baie

Baia modernă este luminoasă, simplă și caldă

baie-iluminat-tavan-spoturi-lămpi-de-perete-regulabile

Combinație de surse de lumină naturală și artificială

modern-baie-albastru-perete-baie-iluminat-suspendat-lămpi

Mai multe surse de lumină 

lumina-design-baie-iluminat-idei-oglinda-perete-lampi suspendate

Sferă-lumină-baie-cabană-stil-gresie-neagră

idei de design-baie-iluminat-candelabru-decorativ

iluminare-baie-dimmable-design-cameră-culori-luminoase-alb-albastru

iluminatul-baie-realizează-un-efect-decorativ-baie-design-cu-mobilier-de-șezut

baie-iluminat-crom-abajur-marmură-suport-chiuvetă