baie

Cada de sine stătătoare – ovală, dreptunghiulară sau cu zonă de duș?

cadă ovală asimetrică antonio lupi

Perfect baie independentă Alegerea băii dvs. moderne ar putea fi o sarcină descurajantă. De aceea, am reunit 15 modele care ar putea să vă ofere o imagine de ansamblu, astfel încât să puteți decide mai ușor forma pe care o doriți.

Cadă de sine stătătoare decorată cu strasuri

cadă de baie decorativă independentă tresse neagră

Această cadă decorativă de la compania italiană Treesse combină arta și funcția modernă. Acest design modern are o culoare neagră dramatică și este împodobit cu stele strălucitoare. „Nina” este ideală pentru băile moderne cu un stil aparte și senzație de lux. Contururile ușor curbate, un spătar larg și un design profund vă asigură confortul maxim. În funcție de gustul dvs., sunt disponibile și alte culori.

Cadă de sine stătătoare cu linii moi

cada neagra ovala nina tresse

pietre de decorare cada cada nina tresse

Există un motiv foarte bun pentru care vintage nu se demodează niciodată! Aceste căzi noi de la Regia sunt atât de netede, atât de elegante, cu un farmec complet atemporal. Acest design vintage are linii puternice și curbe netede. Forma pătrată este simplă și puteți alege între o versiune alb-negru.

Design vintage de la Regia

cadă regio design negru de sine stătător

cadă dreptunghiulară regia neagră

Dacă nu vă puteți decide între confortul unui duș și luxul unei căzi, le puteți avea pe amândouă cu acest nou duș decapotabil răcoros de la Rexa. Compania italiană a creat acest design combinat de duș de baie, astfel încât să vă puteți concentra asupra căzi independente poate lipsi. Este o soluție ideală pentru băile mici care anterior trebuiau să sacrifice una pentru cealaltă.

Duș convertibil de la Rexa

combinație de baie de duș rexadesign

panouri de podea din lemn convertibile din cadă rexadesign

cadă cu zonă de duș

Ce inspirație mai bună decât forma perfectă de ou pentru o cadă? Această cadă de la compania italiană Rexa are o formă naturală și o paletă curată, minimalistă. Designul are un raft integrat unde puteți depozita loțiunile, prosoapele, cărțile sau accesoriile pentru baie.

Cadă în formă de ou de la Rexa

compartimente de depozitare cu cadă ovală rexadesign

cuvă ovală rexadesign

Noua cadă acrilică de la Calyx este într-adevăr o piesă centrală uimitoare pentru baie. Inspirat și de un ou, designul are aceeași formă ovală. Această cadă, numită Illusion, are o construcție simplă independentă, care se sprijină pe un suport elegant cu patru picioare cromate. Această cadă a fost așezată într-adevăr pe un piedestal. Fie că gustul dvs. este modern, minimalist sau maximalist, această cadă se va potrivi oricărui stil.

Cadă acrilică de la Calyx

cadă de sine stătătoare calice ou

Această cadă modernă de Antonio Lupi are un spătar înalt și o formă subțire și liniștitoare. Cada de baie Cuna are linii curate, margini ascuțite și o formă dreptunghiulară simplă, cu un fler modern. Spătarul înalt este făcut pentru culcare și relaxare, astfel încât să puteți reinventa întreaga experiență de scăldat.

Proiectat de Antonio Lupi

spătar independent pentru cadă antonio lupi

spătar înalt design cadă antonio lupi

Compania italiană Agape a creat aceste căzi independente de modă veche dintr-un material modern – pentru un amestec contemporan de vechi și nou. Cada de baie Ottocento este o cadă de baie albă Cristalplant cu o formă clasică inspirată de picioarele tradiționale din gheață din fontă.

Cadă de sine stătătoare cu picioare cu gheare

picioare cu gheare de cadă de sine stătătoare ottocento by agape

Proiectat de Joan Talocci pentru compania italiană Teuco – Paper Duralight cada – este unul creativ  baie independentă, care combină forma și funcția dreptunghiulară clasică cu flerul neconvențional. Această cadă de baie dreptunghiulară dreptunghiulară are un farmec minimalist, linii curate și o culoare puristă. Dar această cadă este proiectată să iasă din mulțime. Un amestec de cuarț, rășină și benzi din lemn creează detalii bizare care trag structura ca o foaie de hârtie. Aceste piese formează un suport pentru prosop și un raft.

Cadă de hârtie Duralight de la Teuco

hârtie teuco de design creativ pentru baie

cadă de sine stătătoare teuco dreptunghiulară

Fă o impresie elegantă în baia ta cu aceste căzi colorate de la Blubleu. Compania italiană a proiectat colecția Lucky Color într-un curcubeu de culori, de la roșu puternic și portocale la roz pal, turcoaz, violet, galben, verde, albastru pe suprafețe lucioase sau mate. Aceste căzi independente vin cu o varietate de opțiuni, cum ar fi jeturile de aer, încălzirea apei, ozonul și sistemele de drenaj limfatic care promovează circulația sângelui și bunăstarea.

Lucky Color de la Blubleu

cadă independentă albastră bluebleu colecția lucky color

Aceste frumoase idei de baie prezintă un amestec de natură și minimalism – Ambrosia by Băile de perle. Liniile simple, curbele blânde, podelele rustice și apele naturale sunt combinate pentru a vă oferi o senzație de calm. Elegantul baie independentă vă va surprinde cu aeroterapie, terapie termică, aromoterapie, hidroterapie și sistem opțional cu hidromasaj ozonator și jeturi de masaj.

Ambrosia din Pearl Baths

Cadă de baie cu ambrozie încorporată

ambrosia cada independentă

Puneți cada dvs. în poala luxului cu o mulțime de idei fantastice de la o companie italiană – Sticlă Idromassaggio. Colecția Beyond a fost dezvoltată ca punct de contact funcțional pentru baie. Structurile din jur leagă cada delicată în formă de ou și creează un contrast minunat.

Dincolo de Glass Idromassaggio

cadă de baie platformă idromassaggio

Acestea unice căzi independente sunt de la compania japoneză Moda spirituală fabricat. Cada de baie Utuwa oferă mult spațiu și stil. Abatându-se de la cada tradițională, forma sculpturală și liniile curate și moderne fac un punct focal modern în baie. Cada are o formă de nor rece.

Utuwa din modul spiritual

utuwa design japonez forma norului

Curbele blânde și culoarea fac ca cada cu stridii să arate grozav Stiluri salviniste alegerea perfectă pentru designul elegant al băii. Cel elegant baie independentă, proiectat de Carla Baratell ar fi elementul central al băii tale. Contururile blânde sunt inspirate de stridii și îi conferă un ton natural. Această cadă vine într-o serie de varietăți de marmură, fiecare colorată și venată natural.

Cadă Auster de la Salvinistile

cadă de stridie salvinistilă ovală

Căile de baie independente din lemn Sailor sunt unele dintre cele mai noi produse din colecția Ocean de la Bagno Sasso. Un design minunat de creativ care nu arată deloc ca lemnul! Mai degrabă, cada este finisată cu un furnir care arată ca marmura. Furnirul tăiat precis (până la milimetru) este așezat cu grijă deasupra căzii realizate manual din lemn pentru a obține un finisaj impecabil. Dacă vă place căldura lemnului, dar doriți un efect elegant și sofisticat, cada de baie Sailor este pentru dvs..

Colecția Ocean de Bagno Sasso

baie marinar design cadă lemn marmură furnir

cada din lemn ovala bagnosasso

Contururile senzuale definesc noile căzi ovale Dune de Antonio Lupi. unu baie independentă, care apare în patru modele diferite în funcție de perspectivă – Dune este o inovație fascinantă! Cada este concepută ca un cerc, dar forma marginilor superioare și a celor două cercuri au o vedere diferită în funcție de unghiul observatorului. Liniile în continuă schimbare ale căzii Dune conferă căzii un caracter incitant, dinamic. Proiectat de Mario Ferrarini.

Dune de Antonio Lupi

dune antonio Lupi cunoaște perspectiva dependentă

cadă de baie independentă dune de antonio lupi asimetrică

dune de cadă ovale independente        bathtub dune antonio lupi

19 căzi cu un design modern și numeroase funcții