baie

Cadă modernă încorporată, cu un design care economisește spațiul

dormitor independent pentru cadă

Dacă intenționați o renovare a băii și vă gândiți deja la o cadă nouă, cu siguranță vă va plăcea acest design – cadă încorporată din Agape. Cele trei modele din colecția InOut sunt practice, mici și economisesc spațiu. Căzile au un design simplu, minimalist și pot fi folosite și ca cadă de sine stătătoare.

Cadă încorporată în stil minimalist

cadă independentă la modă, albă

Chicul cadă încorporată emană eleganță atemporală și se potrivește atât pentru băile clasice, cât și pentru cele moderne. Combinați designul cu un candelabru de cristal pentru mobilier regal regal, cu un perete gri pentru șic industrial sau cu mobilier de baie complet alb – pentru un design minimalist al băii.

Cadă încorporată – eleganță clasică

Spațiu de depozitare pentru cadă rotund alb

Diversitatea design-urilor de la Benedini Associati este oferită în numeroase variante – de la căzi de colț până la căzi cu dușuri și căzi încorporate. Robinetele pot fi montate pe podea sau pe perete. Cada de sine stătătoare este perfectă pentru băile mici cu spațiu de depozitare. Forma rotundă conferă designului un aspect modern. Confortabilă și cu un design modern, această cadă poate fi instalată chiar și în dormitor. Puteți separa cada cu un ecran sau perdele. Versiunea de sine stătătoare poate fi preferată în baia mare. Așezați cada în apropierea ferestrei și folosiți-o pentru a seta accente.

Cadă încorporată cu design minimalist

cadă încorporată-model chic

Cadă complet albă

Marca de cadă Agape InOut