baie

Cadă de baie senzațională acrilică de înaltă tehnologie cu lumini încorporate cu LED-uri

Cadă cu design futurist Nirvana hi-tech

Exclusivul Cadă acrilică de Bathroom Tomorrow, care poartă numele de Nirvana, oferă băii un fler futurist unic. După cum se știe, nirvana, conform unor opinii, înseamnă dezvoltarea mentală și spirituală care se realizează în viață. Estetică, ergonomică și ecologică – cada de înaltă tehnologie este cu adevărat un pic de paradis.

Cadă de baie din acril cu un design ultra modern

Cadă modernă design acrilic

În timpul unic Cadă acrilică ai senzația de a deriva prin spațiu. Designul contemporan este perfect definit de suprafața netedă, curbele blânde și marginile rotunjite. Acrilic de înaltă calitate – i-Crylic a fost folosit ca material pentru cadă.

Cadă acrilică cu lumini LED

Cada acrilica design Nirvana

Nirvana translucidă Cadă acrilică are funcționalitate distinctivă. Are 360 ​​de puncte de lumină LED care emit lumină în culori liniștitoare. Procedurile cromaterapeutice utilizate în terapia de relaxare cu mirosuri și culori garantează o plăcere pură perfectă. Principiul se bazează pe presupunerea că culorile influențează centrele spirituale ale corpului nostru și le îmbunătățesc funcția.

Depășește stresul – în cadă

Luminile LED Cadă-Baie Design de mâine

Funcțiile automate de înaltă tehnologie sunt controlate de un ecran tactil. Tehnologiile adaugă și mai mult confort și confort. Exclusivul Cadă acrilică din Baie mâine a câștigat Reddot Design Award pentru 2009. Bucurați-vă de relaxarea perfectă.

Cadă modernă cu Lămpi încastrate cu LED în albastru și verde

Cadă de baie acrilică LED încastrat albastru verde