baie

Aduceți un ochi în baie fără fereastră

baie-fără-culori-de-ferestre-decor-perete-imagini-încadrate

Poate vă simțiți un pic trist când intrați în baia fără ferestre și vă întrebați de ce nu vă puteți uita doar în oglindă așa cum faceți afară la soare? Toată vina pentru asta cade asupra băii tale întunecate! De ce unele băi sunt întunecate? Ar putea exista o serie de motive pentru aceasta: pereți întunecați, ferestre care nu au fost proiectate sau iluminare slabă, acestea sunt sursele obișnuite de întuneric din baie. Chiar dacă lumina naturală nu intră în baia ta, nu înseamnă că trebuie să fii și tu în întuneric! Iată câteva idei care te vor ajuta să aduci mai multă lumină în baia ta fără ferestre și să creezi un spațiu confortabil pe care ți-ar plăcea cu siguranță.

Baie fără fereastră: determinați motivele întunericului:

baie-alb-fără-fereastră-cabină-duș-compartiment-sticlă accesibil

Fiecare baie are propriile probleme atunci când vine vorba de iluminat. Dacă baia dvs. nu are deloc ferestre, există modalități de ao face mai luminoasă. Schimbați culoarea de pe pereți, deoarece o culoare mai deschisă sau un tapet va contribui fără îndoială la reflectarea luminii și, dimpotrivă, culorile mai închise vor absorbi lumina. Culorile și pastelurile mai deschise și neutre te fac să te simți mai bine din punct de vedere mental și să nu fii atât de înghesuit în această baie închisă.

De asemenea, ar trebui să preferați ceramica sau produsele din porțelan în nuanțe mai deschise pentru zonele de duș și cadă. Plăcile și plăcile de culoare închisă arată frumos și dramatic, dar aici aveți nevoie de nuanțe mai deschise pentru a face spațiul să se simtă deschis și aerisit.

Baie fără fereastră: asigurați o luminozitate suficientă

sistem de conducte de lumină-baie-fără-ferestre-perete-iluminat-idei

Poate că doriți să aduceți mai multă lumină în baia dvs., dar nu puteți instala o fereastră acolo. Poate că baia ta merge pe interiorul casei tale, un perete exterior nu este o opțiune. Apoi, puteți instala o conductă solară sau de lumină care aduce lumină naturală de pe acoperiș sau de pe un perete lateral.

Aceste tuburi reflectă lumina din exterior și aruncă lumină naturală în baia dvs. Ele sunt adesea folosite în dulapuri întunecate sau în cămara de bucătărie. Aceste tuburi solare pot fi o soluție de iluminat pentru zona de lavoar întunecată. Orice obiect din sticlă dintr-o baie fără fereastră este, de asemenea, binevenit, deoarece sticla oferă un sentiment de transparență și ușurință în cameră.

Corpuri de iluminat creative și opere de artă în baia fără ferestre

baie-fără-fereastră-candelabru-decorativ-perdea-de-cristal-șemineu-interior

O altă modalitate de a adăuga mai mult interes vizual la baia ta întunecată este prin iluminarea atrăgătoare. Luminile de baie, cum ar fi pandantivele, lămpile de perete și chiar și lămpile de baie mici pot sta pe masa de toaletă și vă pot înfrumuseța colțurile întunecate. Aveți vază decorativă, sculptură sau operă de artă pe care doriți să o atârnați acolo??

Design de baie orientat spre design

design-baie-modernă-în-gri-fără-ferestre-oglindă-suprafețe-mari

Baia este unul dintre cele mai bune locuri pentru iluminatul direcțional. O operă de artă poate fi admirată de aproape într-o baie și poate fi punctul central acolo! Acest lucru se întâmplă adesea într-o cameră fără ferestre, obiectele atractive atrag imediat atenția!

Baia dvs. fără ferestre poate fi adesea provocatoare din cauza lipsei de iluminare naturală și a lipsei unor priveliști minunate asupra lumii exterioare. Dar nu dispera, folosește aceste sfaturi utile și încearcă să asiguri alte opțiuni de iluminare pentru baia ta! Uită-te la vopseaua de perete sau tapet și, dacă ai ales suprafețe întunecate, nu uita, absorb lumina, deci ar trebui să adaugi mai multă lumină artificială în cameră.

Baia ta fără ferestre nu s-a cam luminat??

Creați o baie imaginativă fără fereastră

eclectic-baie-decorare-idei-raft-perdea-de-dus-portocaliu

Suprafețele mari ale oglinzilor reflectă lumina

baie-fără-ferestre-ochi-catcher-gresie-albastru-plafon-lumini

Păstrați pereții camerei cât mai ușori

idei de amenajare-baie-negru-alb-gresie-cadă-încorporată

Lăsați accentele individuale ale culorilor să vină în propriile lor

baie-fără-ferestre-pereți-lumini-pictură-elemente-din-lemn

O baie confortabilă cu tapet

lumini-neobișnuite-design-de-perete-cu-tapet-baie-fără-ferestre

Oglindă de baie cu iluminare

baie-iluminat-lumini-de-perete-dulap modern-suspendat