baie

Această consolă de vanitate din oțel inoxidabil rămâne întotdeauna strălucitoare și frumoasă

Consolă lavoar cu formă curbată în mov

O chiuvetă din oțel inoxidabil este utilizată mai ales în industrie sau gastronomie. Dar poate și tăia o siluetă fină în baie. De exemplu, producătorul italian de mobilă pentru baie Componendo a dezvoltat un nou concept pentru o consolă modernă pentru chiuvetă din oțel inoxidabil. Această cunoaștere veche de a lucra cu oțelul este acum una dintre cele mai importante tradiții ale orașului dumneavoastră. Fiecare produs Componendo este unic, realizat manual cu atenție de către meșteșugari calificați sau adaptat nevoilor specifice ale designerului. Urmând motto-ul „Calitatea este singurul lucru pe care îl producem în masă”, aceștia utilizează calitatea din oțel inoxidabil de înaltă calitate AISI 304.

Consolă de perete lavoar cu bază violet mat

Suprafețele din oțel sunt protejate împotriva amprentelor digitale și a reziduurilor de apă printr-un tratament special anti-atingere, astfel încât să fie întotdeauna curate și strălucitoare. Curățarea este, de asemenea, deosebit de rapidă și ușoară. Oțelul este componenta principală a liniilor de produse Componendo. Oțelul poate fi perfect combinat cu alte materiale nobile precum lemnul, marmura, sticla și turnarea mineralelor.

Consolă de vanitate din oțel inoxidabil “Diciotto”

Consolă lavoar din oțel inoxidabil, vopsit în violet mat

În 2018 Componendo a prezentat „Diciotto” – o serie de chiuvete realizate din oțel vopsit de înaltă calitate AISI 304 sau AISI 430. Numele acestei colecții nu sună doar frumos. A fost derivat din italiană și se referă la unghiul de 18 grade pe care îl formează această consolă. Formele curbate fac ca oțelul să pară moale și îi conferă o senzație de feminitate.

Această consolă este disponibilă în diferite versiuni – din oțel pur sau vopsit. Finisajul din oțel poate fi lucios sau mat.

Consolă lavoar din oțel inoxidabil, culoare antracit mat

Consolă lavoar din oțel inoxidabil cu o acoperire specială

Lavoar dreptunghiular din oțel inoxidabil periat

 Consola lavoar “Venti”

Consola pentru lavoar din luciu de oțel inoxidabil reflectă împrejurimile

În germană „Venti” înseamnă „douăzeci”. După cum sugerează și numele, consola de baie se îndoaie la un unghi de 20 de grade. Procesul special anti-atingere protejează permanent oțelul de urmele mâinii și ale picăturilor, astfel încât suprafața să rămână strălucitoare și curată. Blatul pentru vanitate este fabricat din oțel, sticlă, minerale turnate în alb și negru și marmură Rosso Levanto sau Cappuccino.

Chiuvetă din oțel inoxidabil. Placă de sticlă neagră

SETTANTADUE și SETTANTACINQUE 

Consolă pentru chiuvetă din oțel inoxidabil mozaic de perete negru lucios SETTANTADUE

La fel ca alte console de baie, această colecție și-a luat numele și din amplitudinea unghiulară. Aici „Settantadue” înseamnă 72 ° și „Settantacinque” sau 75 °. Combinația dintre oțelul inoxidabil și turnarea mineralelor este deosebit de fascinantă.

Consolă de vanitate din unghi modern de montare pe perete din oțel inoxidabil

Blat de vanitate Corian și consolă din oțel inoxidabil modernă

Consolă lavoar din oțel inoxidabil, fixare pe perete, suprafață oglindită

Colecții Componendo din turnare minerală

Consolă pentru chiuvetă din turnare minerală, baie modernă albă

Componendo caută întotdeauna materiale care să reunească conceptele de funcționalitate, estetică și design. Turnarea mineralelor este un bun exemplu. KRION® este o nouă generație de materiale de suprafață solide dezvoltată de SYSTEMPOOL, o companie a Grupului Porcelanosa. Acest material se simte similar cu piatra naturală și se caracterizează prin multe proprietăți pozitive: lipsit de pori, proprietăți antibacteriene, duritate, rezistență, durabilitate și îngrijire ușoară. Acest material inovator a inspirat Componendo să creeze două noi console de lavoar: Sedici și Settanta.

“Sedici” (șaisprezece)

Chiuvetă turnată cu minerale, chiuvetă încorporată

„Settanta” (Șaptezeci)

Consolă pentru chiuvetă din turnare minerală alb mat modern

Lavoar din turnare minerală, tencuială de perete modernă, aspect beton

Mai multe despre producător și produsele sale afla aici