Baie, pardoseală și gresie

Baie, pardoseală și gresie

Gresie neobișnuită pentru baie – „crocotile” cu relief

Placi de perete pentru relief baie settecento maro portocaliu

Dacă sunteți în căutarea unei modalități de a vă exprima individualitatea cu ajutorul decorului din baie, puteți merge cu plăcile ceramice Crocotiles de la Settecento nu da greș. Versiunea clasică a Gresie pentru baie – CrocoClassic – are un luciu metalic frumos care subliniază culorile bogate ale plăcilor ceramice.

gresie verde pentru baie

Gresie pentru baie negru și piele de crocodil verde

Nuanțele opulente de gri, maro și negru dau Gresie pentru baie de la Settecento un look exclusivist. Sau, dacă preferați o notă jucăușă, plăcile de baie moderne sunt disponibile în culori proaspete și luminoase. Portocaliu, verde, violet, albastru și alb sunt culorile proaspete superbe pentru cei care doresc să țină pasul cu ultimele tendințe.

Gresie pentru baie în mov și alb

Plăci de relief pentru baie piele de crocodil alb purpuriu

Dacă vă place efectul vizual acerb al Gresie pentru baie Dacă doriți să vă echilibrați cu un model de piele de crocodil cu ceva mai subțire, există și plăci ceramice deschise și întunecate care pot completa aspectul general. Aduceți lumea naturală în casa dvs. într-un mod complet neașteptat folosind Croco Gresie pentru baie de la Settecento Selectați.

   gresie albă din spatele chiuvetei

Gresie perete baie crocotile în spatele chiuvetei

versiunea maro

Gresie baie - gresie relief din settecento

margine de tigla neagra pe peretele alb

Gresie baie perete relief negru

baie alb-negru

Gresie baie relief relief settecento negru

Model de piele de crocodil în negru

Gresie baie relief relief crocodil piele model negru

Read more
Baie, pardoseală și gresie

Gresie oglindă pentru design modern de baie

oglindă albastră închisă gresie baie

the Plăci oglindă sunt o completare excelentă pentru orice baie modernă. Pentru un design de baie luxos și elegant, Atlas Concorde oferă acum designuri noi, proaspete, cu aspect de oglindă. Colecția poartă numele Magnifique și este oferită în diferite dimensiuni de țiglă. Cu o suprafață reflectorizantă, cromată, puteți crea o interacțiune interesantă între lumină și umbră.

Oglinda din baie

claret baie oglindă gresie cadă

the Plăci oglindă sunt oferite în mai multe culori puternice diferite și sunt special concepute pentru a fi în armonie cu restul mobilierului de baie al companiei Atlas Concorde stand. Vin roșu, albastru închis sau maro – puteți crea o atmosferă modernă, plină de viață, potrivită pentru naturi puternice și imaginative. Gresia de baie este oferită cu geam și mat.

Plăci oglindă cu un design modern

gresie, faianță baie albă

Cele moderne Plăci oglindă poate seta accente frumoase și scoate la iveală mobilier interesant. Designurile au un aspect mediteranean cu tonuri carismatice și exotice. Florile și mobilierul alb de baie completează aspectul general.

Schema de culori elegantă bej-maro

Gresie pentru baie bej-maro

Efect sclipici prin dale oglindă

Gresie oglindă roșie vin

Model floral elegant în baie

Design de baie cu model de gresie

Gresie roz-roșie

Gresie baie design modern baie

Gresie maro – cadă

Idei de amenajare a băilor - gresie maro

Read more