Baie, mobilier

Cadă de baie inovatoare de la Glass Idromassaggio

modern-baie-ratan

Hilo este unul cadă de baie inovatoare, ceea ce reprezintă un concept simplu și curat pentru o baie modernă. Fabricat de compania italiană de instalare a băilor și a hidromasajului Sticlă Idromassaggio, designul se dovedește a fi modern și interesant datorită alegerii sale neobișnuite a materialelor și a aspectului său diferit. the cadă de baie inovatoare vine cu un set de alte piese de mobilier de baie pentru a face baia dvs. un spațiu personal unic pentru stil și relaxare.

Cadă de baie inovatoare Hilo cu un design captivant

design-incitant-cadă-hilo

Hilo este o cadă de sine stătătoare cu o formă clasică dreptunghiulară sau ovală. Suprafața sa interioară este realizată din acril ca o cadă normală, un material ușor, dar și puternic și cu aspect strălucitor. Ce este cel mai impresionant în acesta cadă de baie inovatoare se pare că exteriorul este design. Materialul de tip ratan care se înfășoară în jurul căzii conferă designului un aspect elegant și îl face unic delicat. Cochilia împletită maro face trimitere la un material din lemn și aduce un sens diferit întregii băi. Ceea ce este special la construcție este că un astfel de material este rar folosit în baie și aspectul său amintește de mobilierul de exterior. Este o modalitate de a scăpa de atmosfera din baia obișnuită și de a avea o experiență diferită. Și materialul face asta cadă de baie inovatoare robust fără a pierde din gingășia găsită în coșul de răchită rafinat.

Cadă de sticlă Idromassaggio – placare rafinată din ratan

inovator-sticlă-baie-Idromassaggio

Cada Hilo include un set întreg pentru baie. Îl puteți combina cu dulapuri și mese din același material. În acest fel, puteți crea un set complet de elemente de baie care să vă transforme baia într-un spațiu cu adevărat remarcabil. Cada inovatoare și designul său vă garantează o cameră modernă, elegantă, plină de o atmosferă plăcută și originalitate.

De K.H. Christova

disponibil și cu alte mobilier de baie

baie-elemente-hilo-colectie-Sticla-Idromassaggio