Baie, design interior

Faceți o stropire în baia mică cu aceste idei de design

idee-design-pentru-băi-mici

O baie mică nu este un dezavantaj. Cu atâtea fantastice Idei de design pentru băi mici s-ar putea să vă confundați cu alegerea. Aceasta este o cameră importantă în casă, iar dimensiunea mică a băii mici nu înseamnă că ar trebui neglijată sau ignorată în planificarea amenajării interioare. Faceți din aceasta partea importantă a casei dvs. Această selecție creativă de Idei de design pentru băi mici vă va ajuta să descoperiți potențialul ascuns în baia dvs..

Baie mică, cu un interior modern întunecat

baie-moderna-cu-interior-intunecat

Este posibil să nu puteți redimensiona fizic baia mică, dar puteți profita la maximum de orice spațiu disponibil. Cu siguranță este important să aveți iluzia spațiului în dumneavoastră baie mică se poate extinde.

Mică baie roșie cu tablouri

baie-rosie-mica-cu-tablouri

În primul rând, ia în considerare suprafețele peretelui și podeaua. Acestea trebuie desigur selectate pentru calitățile lor impermeabile. Plăcile de pe perete și podea sunt deciziile cheie în acest sens. Pentru a obține senzația de spațiu Baia ta mică Măriți, coordonați plăcile de podea și de perete pentru a crea un sentiment de continuitate și pentru a estompa definiția dintre suprafețele orizontale și verticale. Schema de țiglă ar putea fi extinsă pentru a include panourile de baie, creând un sentiment și mai mare de spațiu pentru îmbunătățirea unității.

Idee de design pentru băi mici

idee-design-pentru-băi-mici

Alegerea evidentă pentru culoarea plăcilor și a altor suprafețe vopsite este alba sau o culoare foarte palidă. Acest lucru creează automat iluzia spațială și senzația de lumină și aerisire într-una baie mică extins. Cu toate acestea, dacă vă atrage mai mult ideea unei băi exotice întunecate, atunci nu disperați. O baie întunecată bine planificată poate părea foarte dramatică, chiar și într-un spațiu mic. Cheia este să nu vă rupeți pereții și suprafețele cu prea multe schimbări delicate de culoare sau contrast. Aceasta va arăta automat plin, ceea ce va micșora iluzia de adâncime și spațiu. În principal pentru că atenția este atrasă de o serie de forme și suprafețe separate, mai degrabă decât de o continuitate curentă a spațiului. Din același motiv, modelele care se repetă cu îndrăzneală nu sunt printre cele bune Idei de design pentru băi mici. Acestea pot avea un model atractiv sau două ca puncte focale, dar aveți grijă să nu exagerați.

Interesant sistem de depozitare pentru băi mici

interesant-sistem-de-depozitare-pentru-băi-mici

Aveți grijă să nu vă aglomerați baia mică cu prea multe articole de toaletă, prosoape și alte accesorii. În ciuda tentației de a afișa toate sticlele și obiectele frumoase expuse, acesta poate crea un mediu dezorganizat, iar baia se va micșora ca urmare. Alegeți câteva lucruri minunate pentru a adăuga personalitate la baie și ascundeți restul. Integrarea sistemelor de stocare simplificate în Baia ta mică. Dacă nu aveți spațiu în baie pentru dulapuri și rafturi încorporate, mutați-le într-o altă cameră.

Baia ta mică poate deveni o zonă super-luxoasă în casa ta, așa că de ce să nu mergi pentru un makeover elegant?

de Jaz

Perete de marmură în baia mică

perete-marmura-baie-mica

Cabină de duș din sticlă – idee de design de baie mică

geam-duș-cabină-modern-baie-design

Baie modernă, cu culoarea gresiei închise

baie-modernă-cu-design-întunecat

Ideea de organizare pentru băi mici

idei de organizare-pentru-băi-mici

Pereți cu dungi

pereti-cu-dungi-in-baie-mica

decorare-in-baie-mica

Încă 100 de idei pentru băi