arhitectură

Zaha Hadid – un arhitect vizionar

Montpellier-Architecture-Design-Zaha-Hadid

the Arhitectul Zaha Hadid are mai multe proiecte premiate datorită proiectelor lor inovatoare de arhitectură. Munca ei este complet uluitoare și reflectă nu numai marea ei creativitate, ci și abordarea ei. Am selectat câteva dintre operele lor de artă arhitecturală pentru dvs..

Interior din Montpellier de arhitectul Zaha Hadid

Arhitectura modernă interioară Montpellier

the Arhitectul Zaha Hadid s-a impus ca un arhitect de succes și talentat într-o „lume a omului”. Perfecționistă din toate timpurile, ea se străduiește să realizeze cât mai bine proiectele tale. Ea a refuzat de mai multe ori să facă compromisuri cu proiectul, care, pe de o parte, a dus la pierderi de bani. Pe de altă parte, talentatul arhitect s-a dovedit a fi un adevărat artist, ceea ce a atras atenția asupra ei. Nimic nu poate sta pe calea către un aspect purist al clădirilor tale. Ea are principiile tale și este apreciată pentru asta.

‘Turnurile dansatoare – proiectate de arhitectul Zaha Hadid

Dansuri-Turnuri-Zaha-Hadid

Hadid este cunoscută pentru temperamentul ei și uneori este chiar denumită „Diva”. În orice caz, atunci când faceți o treabă atât de înaltă, este de înțeles că se acordă multă atenție detaliilor. La scurt timp după absolvirea liceului din Londra, a devenit clar că arhitectul Zaha Hadid nu a fost unul dintre postmoderniștii la modă în acest moment.

Proiectul Cable Railway de Zaha Hadid

arhitectura-moderna-cablu-feroviar

arhitectura-moderna-cablu-feroviar

Hadid își găsește inspirația mai presus de toate în modernism. Propriul ei stil este un amestec captivant de principii moderniste și o viziune modernă asupra lumii. Lui Hadid îi place să experimenteze diferite construcții și configurații și creează forme sculpturale care arată la fel de bine într-un oraș agitat și în mijlocul naturii.

De la Jaz

Galeria Roca din Londra

Roca-Gallerie-London-Modern-Architecture

Interiorul Galeriei Roca

Interior Roca Londra

design interior modern – galeria futiristică Roca

Interior Roca Gallery

Sala de sport pentru Jocurile Olimpice din Londra în 2012

Jocurile Olimpice din Londra 2012 Arhitectura

Sala de sporturi acvatice din Londra

London-Aquatic-Modern-Architecture-2012