arhitectură

Vilă arhitecturală modernă spectaculoasă în Remote Valley, Idaho

Casă la țară în Remote Valley - arhitectură modernă

Dacă aveți nevoie de un refugiu, acesta este modul în care puteți găsi unul elegant. Acea casă de țară arhitecturală modernă în vale îndepărtată este situat pe o câmpie deschisă, fertilă, înconjurată de munți îndepărtați.

Casa de țară „Double Helix” are un efect puternic, totuși se îmbină bine cu peisajul. Formele geometrice ale casei sunt în deplin contrast cu formele organice mai blânde din împrejurimi. La urma urmei, formele unghiulare ale acoperișului reflectă zona deluroasă. Structura modernă a casei de țară arhitecturale De asemenea, imită topologia naturală a zonei prin faptul că grădina este înconjurată în mod protejat de clădirea principală, la fel ca munții care înconjoară terenul singur și plat.

Modern Casă la țară în Remote Valley

Casă de țară Remote Valley - fațadă

construcție modernă de case - casă de țară în Remote Valley

Principalele caracteristici ale designului exterior sunt acoperișul și pereții îmbrăcați în tablă de oțel zincat pentru a proteja împotriva intemperiilor. Datorită grinzilor masive din lemn, casa încă nu arată rece.

Punctul culminant absolut al Casă la țară în Remote Valley sunt ferestrele generoase prin care vă puteți minuna în împrejurimile fabuloase. Combinația dintre metalul fin și sticla transparentă creează iluzia greutății. Cu toate acestea, stâlpii au fost construiți astfel încât casa să fie ancorată ferm în pământ.

SpectaculosCasă la țară în Remote Valley

Remote Valley Country House - Fațada din față

În mod surprinzător, interiorul casei arhitecturale moderne contrastează cu designul exterior. Acea Casă la țară în Remote Valley Interiorul este clasic modern, dar mai multe elemente tradiționale contribuie la confort. La parter, stâlpii de perete construiți asigură continuitatea schemei de proiectare în zona exterioară, astfel încât să se creeze o ambianță liniștitoare. Utilizarea generoasă a lemnului cald, uscat la aer creează o atmosferă primitoare. Lemnul este prezent peste tot în casă: grinzi de acoperiș, podele și mobilier asortat. În această schemă de design interior, tradiția și modernitatea se îmbină aproape neobservate.

casă de țară arhitecturală modernă în Remote Valley

Remote Valley Country House - Acoperiș

Casa a fost inițial construită astfel încât împrejurimile sălbatice fabuloase să poată intra în propriile lor. Cel mai bun mod de a vă bucura de peisaj este prin priveliștea uluitoare la 360 de grade a întregii zone din camera confortabilă a turnului.

De la Jaz

bucătărie interioară elegantă modernă

Proiectat de Williams Partners Architects din SUA 

mobilier pentru baie - cadă încorporată

Vedeți prin ferestrele munților

podea din lemn închis la culoare și bucătărie rustică din lemn

căpriori din lemn vizibili

Casă cu acoperiș pent și fațadă de culoare gri deschis

Casă cu acoperiș pent și față mare din sticlă