arhitectură

Sănătatea și siguranța la locul de muncă: ființa și sfârșitul tuturor atunci când construiți o casă

Vestă de protecție a capului pentru sănătate și siguranță la locul de muncă

Când construiți o casă, dar și atunci când efectuați renovări în casa dvs., în calitate de proprietar al clădirii, ar trebui să acordați o atenție constantă siguranței la locul de muncă. Deoarece în Legea privind securitatea și sănătatea în muncă și în Ordonanța șantierului, se specifică exact ce trebuie să respecte dezvoltatorii imobiliari și proprietarii de clădiri. Pe lângă finanțarea și planificarea oricărui proiect de clădire sau renovare, sănătatea și securitatea muncii ar trebui să aibă întotdeauna cea mai mare prioritate. Deoarece siguranța este extrem de importantă, indiferent dacă este vorba de mașini și de funcționarea lor sau de activități cu alte unelte. Siguranța la locul de muncă înseamnă, pe de o parte, securizarea locurilor de muncă și, pe de altă parte, protejarea sănătății persoanelor care desfășoară activitățile relevante. Din păcate, multe accidente, în mare parte evitabile, au loc pe șantierele de construcții și în sectorul bricolajului. Numai cu munca, munca și îmbrăcămintea de protecție potrivită, multe răni și chiar decese ar putea fi evitate.

Sănătate și siguranță la locul de muncă – siguranță mai întâi la construcție și renovare

Siguranță la locul de muncă-siguranță-scule-geantă-scule-pălărie

Dacă ajutați la construirea unei case sau la lucrări de renovare, vă rugăm să vă asigurați că echipamentele și instrumentele utilizate sunt în stare perfectă. Din nou și din nou, oamenii cad de pe scări defecte sau de pe obiecte care au fost folosite în mod greșit ca scări, precum lăzile de bere sau scaunele. Alții suferă leziuni oculare grave, deoarece nu folosesc ochelari de protecție. O atenție deosebită este necesară la găurire, sudare și tăiere. Există întotdeauna răni grave la cap cauzate de căderea obiectelor, deoarece cei afectați nu poartă o pălărie. Oricine se mută pe șantier trebuie să poarte o cască! Deoarece există riscul ca azbestul sau alte substanțe toxice să fie conținute undeva, mai ales la renovare, ar trebui să folosiți cu siguranță un aparat de respirat atunci când măcinați. Încălțăminte de siguranță solidă, de preferință la gleznă, care protejează împotriva lovirii și răsucirii, cu vârfuri din oțel pentru a proteja împotriva rănilor grave la degetele de la picioare. Protecția auditivă împotriva zgomotului puternic și nesănătos este, de asemenea, o măsură de siguranță atunci când se lucrează pe șantierele de construcții.

Sănătate și siguranță la locul de muncă – îmbrăcămintea potrivită pentru muncă și protecție este crucială

Siguranța și securitatea muncii-idei-moderne-de-armură

Meșterii profesioniști se bazează pe îmbrăcămintea lor de lucru, care este de obicei îmbrăcămintea de protecție potrivită pentru munca lor. Compania Engelbert Strauss a fost implicată de mult timp în fabricarea de îmbrăcăminte de lucru de înaltă calitate, legată de companie și îmbrăcăminte de protecție, dacă este necesar. Pe lângă cea mai înaltă calitate a produselor, schimbul de experiență cu comerțul este în prim plan. Deci, există întotdeauna inovații pe care meșterii profesioniști și lucrătorii hobby le folosesc pentru siguranța muncii.

Începe cu pantofi de siguranță stabili de primă clasă și continuă cu pantaloni scurți, pantaloni scurți și pantaloni scurți. Sportiv, modern, confortabil, funcțional și practic sunt criterii importante. Există, de exemplu, destule buzunare pentru ca meșterii să poată aranja regulile de ciocan și de pliere la îndemână. Dar, de asemenea, căptușeala genunchiului (de exemplu, pentru faianță) și garniturile robuste Cordura (poliamidă rezistentă) au astfel de pantaloni. Aproape toate sunt lavabile la 60 de grade. Veste de siguranță și diverse jachete, de ex. B. 100% poliester, sunt de obicei echipate cu dryplexx. Asta înseamnă că sunt respirabile, hidrofuge și rezistente la vânt. În plus, este rezistent, elastic, ușor plăcut și ușor de mutat. Pantalonii și jachetele cu reflectoare discrete oferă adesea o securitate suplimentară. Mai presus de toate, cu toate acestea, sunt necesare mănuși robuste pentru lucrările de construcție și renovare a caselor. Ne protejează mâinile de diverse pericole chimice și mecanice. Cu tricouri robuste, căști de lucru de înaltă calitate și diverse accesorii de siguranță la locul de muncă, Engelbert Strauss oferă un program complet de siguranță a muncii pentru aproape toate zonele profesionale în care oamenii lucrează responsabil.

Îmbrăcămintea de protecție potrivită crește siguranța

Siguranța muncii-construirea locuințelor-renovare-sfaturi

Rănirea capului poate fi evitată cu o cască de protecție

Protecția muncii securitate sfaturi pentru bărbați

Asigurați-vă întotdeauna că instrumentele sunt în stare bună! 

Siguranța muncii Idei pentru unelte casnice