arhitectură

Reproiectați casa – finanțați în mod corespunzător renovări ample

finante pentru renovarea locuințelor sfaturi pentru finanțarea locuințelor

Când vine vorba de împrumuturile ipotecare, majoritatea consumatorilor se gândesc să cumpere sau să construiască o proprietate. Cu toate acestea, dacă v-ați săturat de interiorul sau grădina dvs., s-ar putea să vă gândiți imediat la o renovare extinsă sau la o reamenajare. În ambele cazuri, sumele de cinci cifre se acumulează rapid. Acest lucru se aplică și în cazul în care doar grădina urmează să fie reamenajată. În funcție de sfera măsurilor planificate, gândirea unui nou credit ipotecar joacă într-adevăr un rol în planificare.

Finanțarea construcțiilor pentru renovare – creștere, reprogramare sau subordonare?

renovare casă clădire finanțare-credit-contract-închidere

În cazul în care Reproiectarea proprietății sau facilitățile exterioare sunt finanțate printr-un credit ipotecar, rămâne întrebarea dacă împrumutul existent poate fi completat. Cu toate acestea, dacă rata dobânzii este mai mică în momentul renovării, această variantă nu are prea mult sens din punct de vedere financiar. În acest caz, se recomandă un nou împrumut subordonat, cu condiția ca suprataxa pentru împrumutul subordonat să nu fie atât de mare încât rata dobânzii să depășească condiția inițială. Reeșalonarea datoriilor ar fi o opțiune dacă finanțarea existentă este aproape de sfârșitul ratei dobânzii fixe și este planificată o reorganizare cu condiții mai favorabile în general. Desigur, acest subiect nu se aplică dacă este vorba doar de investiții în mobilier nou sau într-o bucătărie nouă. În acest caz, nu intră în joc nicio finanțare clasică pentru construcții. Cu toate acestea, unele bănci oferă așa-numitele credite pentru locuințe. Acestea variază în rata dobânzii dintre ratele creditelor ipotecare și rate. Condiția prealabilă este că dețineți deja bunuri imobile și că acesta este utilizat în scopuri rezidențiale. Nu există taxe funciare pentru aceste împrumuturi pentru locuințe.

Cu toate acestea, devine mai critic atunci când locuința urmează să fie înfrumusețată, pe de o parte, dar banca nu poate acorda un împrumut din motive de credit. O soluție alternativă este necesară aici.

Finanțare din Elveția pentru renovare

renovare-casă-lemn-fațadă-design-modern-nou

Împrumuturile din Elveția, cunoscute și sub numele de împrumuturi fără Schufa, sunt o opțiune dacă trebuie evitată o înregistrare Schufa sau dacă există un nou împrumut. Pe partea portalului de comparație de la kredittestsieger.org de exemplu, există furnizori corespunzători. Un împrumut fără Schufa nu înseamnă că împrumutatul nu solicită împrumutatului.

renovare-locuință-finanțe-împrumut-sfaturi

Desigur, premisa pentru un astfel de împrumut este în primul rând vârsta majoratului. Acest lucru necesită un loc de reședință în Republica Federală Germania, precum și un cont la o bancă germană. O alocare salarială servește în primul rând ca garanție. Lucrătorii independenți, care au avut întotdeauna probleme mai mari în Germania pentru a obține un împrumut decât un angajat, primesc un împrumut mult mai ușor în Elveția. Acest lucru se aplică și împrumuturilor ipotecare.

sfaturi pentru renovarea casei-finanțare-împrumut pentru locuințe

Institutele elvețiene nu insistă neapărat asupra unei alocări salariale, dar iau în considerare și alte valori mobiliare. Mai ales cu introducerea Politica de credit pentru locuințe rezidențiale, care lasă complet în afara valorii proprietății ca garanție, această formă de finanțare a construcțiilor fără credit privat ar putea câștiga în importanță. La urma urmei, numărul împrumuturilor aprobate în Germania a scăzut cu 20 la sută de la introducerea directivei în martie. Deci, există cu siguranță motive pentru care unul sau altul proprietar sau viitor proprietar va căuta în viitor un împrumut adecvat peste graniță în Republica Alpină. Vremurile în care împrumuturile fără Schufa aveau un miros stăruitor stabil au trecut de mult din trecut. Se stabilesc ca un instrument de finanțare obișnuit.

renovare-casă-interior-mansardă-fereastră-perdea-radiatoare