arhitectură

Renovarea casei – clădirea victoriană are un aspect nou

Fațada renovării casei

O clădire veche victoriană are un aspect nou – vă vom arăta o idee pentru Renovarea casei, care combină cu pricepere arhitectura tradițională și designul interior cu tendințe moderne minimaliste. Casa este o reședință de familie în stil victorian, cu o verandă mare, parcare circulară, piscină și o pensiune suplimentară minimalistă. Casa nu a fost doar complet renovată, ci și extinsă. Elementele vechi din fier forjat de pe fațadă au fost restaurate, la fel ca și scara excelentă sculptată în lemn.

Renovarea casei – clasică, dar încă modernă

clasică scară victoriană din lemn

Casa victoriană este situată în suburbiile din Melbourne, Australia. Fațada albă și arhitectura clasică o ascund Renovarea casei, asta tocmai s-a întâmplat. O pardoseală din lemn conectează vizual întregul interior. Pictura de perete clasică și căminul din sala de mese impresionează cu multe culori și sunt în armonie cu stilul de mobilier victorian. Imaginile elegante și alte opere de artă servesc drept decor în interior. Pereții sunt de culoare albă, asemănători fațadei. În schimb, pensiunea nou construită impresionează prin designul și mobilierul său minimalist. Piese de mobilier moderne și colorate și canapele din piele asigură confortul și bunăstarea oaspeților, în timp ce o fațadă cu geamuri bogate deschide casa către o curte din spate cu piscină.

Renovarea casei – pensiune cu design minimalist

interiorul pensiunii moderne

O nouă divizie de camere este după Renovarea casei a fost creat – în principal camera de zi, sufrageria separată, dulapul, baia, bucătăria cu zonă de luat masa și un living informal cu o terasă cu vedere la grădină. La etaj se află dormitorul matrimonial mare cu balcon, dressing, alte trei dormitoare, fiecare cu șemineu, baie enormă și dulap. În curtea din spate există o piscină mare, cu o zonă de patio spațioasă. Locuitorii casei victoriene se pot bucura de toate facilitățile moderne, fără a fi nevoie să renunțe la confortul mobilierului clasic.

Ideea interesantă pentru mobilarea dulapurilor

șemineu decor modern cabinet

Canapea colorată în sufragerie

mobilier interior interior-piele

Design modern al casei – sufragerie

Design clasic de sufragerie

Bucătărie modernă, cu dulapuri din lemn

bar de bucătărie modern amenajat

Pensiune – design minimalist

extindere minimalistă a clădirii

Clădire victoriană – fațadă

Fațada casei în stil victorian

Extindere modernă a casei – schiță de clădire

schiță clădire renovare casă modernă

Fotografii: RT Edgar