arhitectură

Proiectarea modernă a casei de barca cu 5468796 Architecture Inc.

Design modern - casă pentru bărci

Acea design modern pentru ambarcațiuni este situat în Storm Bay, în vestul Ontario. „Portul pentru bărci Guertin” este un doc în aer liber remarcabil, construit pe două etaje și include o pasarelă de lemn atractivă, poziționată permanent. Acest proiect a fost conceput în întregime pentru plăcerea recreativă a clientului. Acea design modern pentru ambarcațiuni este construit în principal din suprafețe reflectorizante – lumina reflectată de pe suprafața lacului ondulat este manipulată și dispersată pentru a crea o experiență vizuală dinamică. Materialele alese pentru acest proiect sunt toate metale industriale, oferind acestuia o estetică industrializată design modern pentru ambarcațiuni conferă. Datorită naturii vântului amplasamentului, sunt necesare scuturi, dar acestea sunt perforate și pentru a preveni atacul aerian. Acea design modern pentru ambarcațiuni are un etaj de observație fabulos la etajul superior, unde priveliști nelimitate ale lacului și țărmului pot fi savurate.

Designul modern al casei standului – vedere la casa standului din doc

Barcă cu design modern - vedere de la mal

Zona de andocare a bărcilor cu motor și platforma de vizionare mobilată confortabil sunt accesate printr-o pasarelă din lemn funcțională, dar dramatică, care urmează coasta stâncoasă. Pentru a se obișnui cu mișcarea naturală a apei și condițiile extreme ale ciclurilor sezoniere de „îngheț și dezgheț”, structura a fost datată design modern pentru ambarcațiuni dezvoltat inteligent cu articulații pivotante flexibile.

Boothaus Design – Vedere laterală

Design modern din vedere laterală a bărcii casei

Cel mai important material în construcția design modern pentru ambarcațiuni include canale C din oțel, suporturi tratate sub presiune pentru rezistență și un baldachin combinat. Platforma superioară de vizionare are margini coborâte, astfel încât vederea lacului este absolut netulburată de orice elemente arhitecturale.

Zona de andocare

Zona de andocare modernă de la casa de bărci

Acea design modern pentru ambarcațiuni ilustrează caracterul inovator al proiectelor 5468796 Architecture Inc., precum și suficient de flexibil pentru a se potrivi viziunilor lor pentru toate tipurile de proiecte, cu cererile clienților în centrul procesului de proiectare.

de Jaz

Casa boor modernă de 5468796 Arhitecți din Canada

Barcă cu design modern - cu două etaje

 Proiectarea scării de la casa de bărciBarcă cu design modern - scări

Plan arhitectural

Plan de arhitectură modernă pentru bărci de casă