arhitectură

Penthouse în Soho, New York, bijuteria Mercer 40

Apartament penthouse cu clădire din sticlă

Bijuteria Mercerului este un penthouse recent vândut în Soho, New York, care are patru dormitoare, trei băi și jumătate. Este o adevărată bijuterie proiectată de arhitectul Jean Nouvel, care are 1371 m2 de spațiu de locuit, din care 457 m2 sunt alocați terasei și 914 sunt destinate interiorului spațios.

Penthouse ca o bijuterie uimitoare în Soho 

Copaci-împrejurimi-naturale-pridvor-din-lemn

În fundal găsim cartierul istoric și sculptural al Soho. Pe frumoasa terasă a hotelului Apartament penthouse este o piscină cu jacuzzi umplută cu apă proaspătă. Admiri natura însăși, cât de neatinse stau tufișurile, plantele perene te întâmpină și o verandă simplă pe care oricine apreciază aerul curat și se bucură de peisajul și împrejurimile minunate ar aprecia imediat. Iluminat de ferestrele de 3,6 m din tavan, apartamentul radiază o liniște și căldură nesfârșite și universale.

Penthouse pe pragul arhitecturii

Veranda-cu-piscina

Mai lungă de 6 m, ușa glisantă a sufrageriei și a mesei deschide o tranziție nelimitată către natură cu o priveliște minunată. Este o tranziție perfectă între peisajul unic și interiorul modern și v.v. În plus, apartamentul penthouse este echipat cu protecție împotriva luminii oprite și opțiuni UV, astfel încât să vă puteți bucura pe deplin de orele de seară relaxate. Bucătăria este o soluție de design de 5 stele de la Bulthaup. Două chiuvete și o plită cu inducție permit artistului culinar și amatorului să-și creeze punctele forte și preferințele în această bucătărie, de la bucătăria franceză la cratițe de casă.

Zona de dormit

Dormitor perete din lemn pentru dormitor

Dormitorul principal este dotat cu un dressing și are acces direct la baie, ceea ce oferă o experiență de lux pur cu piatră naturală din marmură Thassos, chiuvete duble, duș de sine stătător și cadă separată. Cu echipament optim pentru oscilația sonoră dintre cele 3 dormitoare, 3 băi și o toaletă pentru femei, acest apartament se află în pragul a ceva extraordinar și maiestuos..

Clădirea 40 Mercer

Sufragerie culisantă-ca-verandă-de-sticlă

Studiul este un loc frumos de refugiu, iar liftul are o cheie prin care puteți ajunge în siguranță la oaza de acasă. De fapt, 40 Mercer este o clădire cu servicii complete de 41 de apartamente pe 15 etaje, construită în 2006.

Facilitățile comunității

Piscina acoperita

Serviciile suplimentare care sunt disponibile în clădire sunt servicii de portar 24 de ore, îngrijitor, garaj subteran, piscină, saună, jacuzzi, curte amenajată și terasă pe acoperiș. Este una dintre cele mai fierbinți adrese din centrul orașului New York, iar acest penthouse este ca un trofeu care nu poate fi scăpat.

 Fitinguri imaculate din piatră de marmură

baie-albă-cu-o-fereastră-mică

Lemn cald, primitor, cu accente futuriste

Colț-birou-cu-bancă-de-fereastră

Bucătărie de 5 stele de la Bulthaup

bucătărie-alungită-cu-luciu-argintiu

Experimentați de aproape peisajul frumos

Canapele tapițate-verandă-masă-desigurCopaci-interioare-calde-primitoareCameră pentru copii cu masă și scaun futuristCameră de oaspeți-cu-pat-dublu-masă-cu-scaunCameră sport cu sac de perforare