arhitectură

Pensiunea din Australia impresionează cu o fațadă din sticlă și lemn

Pensiunea Australia Lawn Yard

Compania Tonkin Zulaikha Greer Architects are în colaborare cu studioul de design Paul Rolfe Architects Pensiune în Australia proiectat. Pensiunea oferă cazare jurnaliștilor, vânzătorilor de vinuri și distribuitorilor ambulanți. A fost construită pe locul unei case vechi care a ars în 2009. Casa este dotată cu o fațadă cu geamuri bogate și jaluzele din lemn reglabile automat. Arhitecții au îndreptat clădirea în special către frumoasa podgorie. Oaspeții se pot bucura de peisajul pitoresc cu un pahar de vin pe terasă. Doi pereți din oțel inoxidabil țin structura unită. În ciuda formei moderne a clădirii, fațada arată rustică – în principal datorită utilizării elementelor din lemn. În acest fel, casa se încadrează în împrejurimi și în arhitectura tradițională.

Pensiunea din Australia impresionează prin interiorul său confortabil

Fațadă din lemn de sticlă față gazon

în Pensiune în Australia te simți ca acasă. Atmosfera confortabilă este creată datorită panourilor de lemn de pe pereți. Panourile zig-zag separă camera de zi și sufrageria de coridor. Un perete din aceste camere este realizat în întregime din sticlă. Ușile glisante mari creează o conexiune perfectă între interior și exterior. Dormitoarele și băile sunt la primul etaj – jaluzelele din lemn oferă intimitate.

Tonkin Zulaikha este o firmă de arhitectură renumită în Australia. De la înființarea sa în 1987, popularitatea sa a crescut constant. Acestea oferă proiecte creative pentru case private și clădiri publice care vor întoarce cu siguranță capul.

Paul Rolfe Arhitecți este o firmă de arhitectură din Noua Zeelandă specializată în proiecte originale cu o aromă tradițională. Întotdeauna găsiți noi utilizări creative pentru materialele locale.

Fațadă cu geamuri abundente

frumos șemineu rural independent australian

Coridor însorit

Australia soare vreme frumoasă

Pensiune cu panouri de perete din lemn

Placi de perete din lemn pentru case de oaspeți Weinhof

Tavan din lemn – spațiu de locuit deschis

Covor de carieră pentru podeaua din piatră de gazon

Zona de luat masa cu vedere la podgorie

Weinhof pensiune zonă de luat masa panouri din lemn tavan

Fațadă din lemn – pensiune modernă

Vineyard guest house australia vinificator arhitectură modernă peisaj frumos

Construcție modernă

Casă de oaspeți iluminare fațadă noapte intrare casă din lemn

Planul casei – vedere de sus

Pensiunea Vineyard Australia Blueprint Terrain Blends Deasupra

Distribuția spațiului în casă

Pensiune Australia Vedere deasupra camerei cu fațadă de sticlă Cameră de distribuție