arhitectură

O componentă în consolă planează peste aleea acestei case din Anglia

Componenta de proiectie casa-neagra-fatada-moderna

Arhitecții de la AR Design Studio din Anglia au proiectat o casă foarte specială, cu fațadă neagră și design contemporan în Kent. Familia pentru care a fost concepută casa a vrut să se mute din casa Tudor din secolul al XV-lea și să construiască o casă modernă de vis. Arhitectura noii tale case arată un stil modern atât pentru fațadă, cât și pentru interior. Zona cu bucătărie și sufragerie este concepută ca o componentă în consolă care atârnă deasupra căii de acces. Alte zone ale casei sunt, de asemenea, în consolă, dând impresia că întreaga clădire „pluteste” în aer. Acest limbaj de proiectare foarte special are ca rezultat un design general modern și astfel îndeplinește pe deplin cerințele clienților.

Componentă în consolă plutitoare-casă-grădină mare

Această casă modernă în consolă este situată în mijlocul unei zone rurale și, prin urmare, complet înconjurată de natură. Are un total de patru grădini sculptate cu grijă pe care fiecare zonă a casei are vedere. Exteriorul casei este proiectat cu o fațadă întunecată, aproape neagră, motiv pentru care arhitecții și-au numit proiectul „Casa Neagră”.

Componentă de proiectare deasupra aleei, bucătărie-zonă de luat masa

Pentru design, arhitecții au optat pentru o formă neobișnuită pentru casă, ceea ce face să pară că este despărțită de podea. O componentă mare, în consolă, diferă semnificativ de celelalte, deoarece atârnă mult deasupra intrării în garaj. Bucătăria și zona de luat masa de zi cu zi sunt situate în consolă lungă de 7 metri. Ușile glisante din sticlă se deschid spre un balcon cu vedere la grădina îngrijită.

Proiectare-componentă-living-fereastră-față-piscină-grădină-cale

La capătul opus al casei se află piscina, care este conectată la casă printr-un mic pod. Această cale de grădină se transformă într-un hol atunci când intră în casă din zona piscinei. Pe lângă piscină, există și o casă de biliard și o zonă de luat masa în aer liber, proiectată pentru seri plăcute sub cer.

casă-design-modern-pasăre-vedere-piscină-curte-fațade de sticlă

Din vedere de pasăre, puteți vedea că există o curte interioară în mijlocul casei. Acesta este înconjurat pe toate părțile cu pereți geamizați, care permit luminii naturale să pătrundă în interior. O zonă protejată în aer liber poate fi utilizată pe tot parcursul anului pentru a vă relaxa în aer liber. Este proiectat cu mobilier modern de exterior și are o mică grădină cu pietriș, câțiva copaci mici și un iaz modern de grădină.

Componenta-consola-bucatarie-alba-zona-de-luat-masa-balcon-lucarna

O componentă în consolă nu numai că arată interesant și modern din exterior, dar poate fi proiectată și practic în interior. În principiu, nu este altceva decât un etaj superior, care nu este direct deasupra celui inferior, ci iese din el. Acesta este modul în care un etaj superior poate fi proiectat fără parter. În volanul casei din Anglia se află o bucătărie spațioasă, modernă, în alb, proiectată cu o insulă lungă. Chiar lângă el există o zonă de luat masa neoficială pentru viața de zi cu zi, precum și o unitate de perete cu televizor și mai multe rafturi de perete. Ferestrele de pe balcon și un luminator alungit pe tavan asigură cantitatea mare de lumină din cameră.

sufragerie-masă-din-lemn-pandantiv-negru-lumini-fereastră-vedere-grădină

Toate celelalte interioare sunt la fel de ușoare și aerisite. Casa are o a doua zonă de luat masa formală pentru oaspeți și ocazii speciale. Această zonă este din nou proiectată în culori deschise, cu mobilierul din lemn masiv și luminile pandantive negre creând contraste deosebite. O fereastră lungă și orizontală are vedere la grădină și arată ca o pictură murală naturală.

minimalist-baie-neutru-culoare-design-luminator

Baia este mobilată neutru, cu gresie mare și o mulțime de oglinzi. Are atât o cadă, cât și o cabină de duș cu pereți despărțitori din sticlă. La fel ca în bucătărie, există un luminator lung în baie care lasă să intre o bandă de lumină naturală în baie.

monocrom-scara-neagra-scara-peretii-albi

Cele două niveluri ale casei sunt conectate printr-o scară monocromă. Aici pereții albi contrastează cu scările negre și oferă un accent modern.

Arhitectură și design de AR Design Studio