arhitectură

O casă pe râu – arhitectură minimalistă modernă

Casa pe râu - arhitectură minimalistă modernă

Este stabil și bine protejat Casă lângă râu (Riverside House) o clădire de contraste. Designul exterior minimalist arată cam ciudat și mai degrabă ca un castel. Asigură proprietarilor confidențialitatea de care au nevoie. Designul interior oferă în orice caz o atmosferă complet diferită – frumusețea acestei case unice nu poate fi apreciată cu adevărat din exterior, puteți aprecia doar casa din interior.

Casa pe râu – arhitectură minimalistă modernă

arhitectura minimalista moderna - fatada in fata

Casa minimalistă este situată în apropierea faimoasei „cascade cu potcoava”. Împrejurimile uluitoare au inspirat structura și stilul Casă lângă râu. Arhitectul a dorit ca rezidenții să se poată bucura de priveliștea excelentă. De aceea a devenit casa  proiectat cu o terasă închisă dar vitrată.

Arhitectură minimalistă modernă – o casă în Canada

casa minimalista - iluminat elegant

Acea Casă lângă râu se extinde mai mult orizontal și este format din trei componente. Fațada arată foarte stabilă, ceea ce se datorează zidăriei și plăcilor de granit. Placarea fațadei din cedru este la fel de stabilă, dar mai caldă și mai primitoare. Ferestrele și terasele deschid clădirea.

design interior minimalist cu accente din lemn

interior minimalist modern - sufragerie

Designul interior minimalist oferă rezidenților mobilier luxos și confortabil. Acea Casă lângă râu este foarte bine iluminat, liniile sunt clare și schema de culori – de obicei minimalistă strălucitoare. Principalele zone de locuit sunt amplasate una lângă cealaltă și vă puteți minuna de zona frumoasă din fiecare cameră. Dormitorul enorm de la etajul al doilea este orientat spre râu.

Interiorul poate fi descris ca strălucitor și ultra-modern. Arhitectul a implementat câteva idei creative, astfel încât casa nu numai să arate bine, ci și să fie concepută pentru a fi funcțională. Nimic nu a fost cruțat – camerele sunt pline de materiale de lux, au fost folosite suprafețe elegante și de înaltă calitate din aluminiu, sticlă, cuarț și lemn. Acea Casă lângă râu oferă siguranță și în același timp promite o atmosferă relaxată.

Casă - fațadă inovatoare modernă

interior elegant minimalist - bucatarie

interesant arhitectura minimalista - piscina

casă minimalistă modernă din Canada