arhitectură

O cabană montană compactă în Washington

colibă ​​modernă - casă mică în curte- în față

Cabana Tye River este una colibă în Skykomish, Washington, înconjurat de pădure cu râul Tye care curge prin loc. Este o clădire rustică și confortabilă, cu un design ecologic de către Olson Sundberg Kundig Allen Architects. Firma de arhitectură a fost fondată de arhitectul Jim Olson la sfârșitul anilor 1960. Olson credea că un mediu inspirat are un efect pozitiv asupra vieții oamenilor și și-a început activitatea cu ideea că clădirea ar putea servi drept punte de legătură între natură, cultură și oameni.

Cabană montană modernă, ecologică, în Washington

colibă ​​modernă - casă mică în curte - grădină

Așadar, nu este surprinzător faptul că conservarea ecosistemului fragil al râului, în această zonă rurală cu mulți copaci și animale sălbatice, a fost una dintre temele principale în timpul executării proiectului. De aceea, această căsuță prietenoasă și drăguță este inspirată de natură și construită în armonie cu mediul.

Acest micuț colibă, care acoperă doar 600 de metri pătrați, poate găzdui confortabil între 6-8 persoane. Are o mulțime de ferestre mari și uși de sticlă și o zonă de divertisment în aer liber. Găzduiește o bucătărie, un living, două dormitoare și o baie. Suprafețele organice completează aspectul country-chic, un brad Douglas și un șemineu rustic din beton turnat fac ca interiorul să arate mai confortabil.

Interior confortabil într-o casă mică – idee de design de la Washington

colibă ​​modernă - casă mică în curte - cameră de zi

Există multe activități interesante în regiune. Stațiunea de schi Stevens Pass se află la numai 13 mile de cabină, în timp ce râul Skykomish, un loc popular de pescuit și rafting, străbate de-a lungul acesteia. Alte activități în aer liber includ schiul, snowboardingul, rațul cu zăpada, precum și rafting în apă albă, caiac, înot, drumeții, alpinism, ciclism montan și călărie vara.

cabană modernă - amenajare interioară a casei din curte mică

Amenajări interioare - șemineu mic în curte

colibă ​​modernă - casă mică în curte - bucătărie

colibă ​​modernă - casă mică în curte - dormitor

colibă ​​modernă - casă mică în curte - față - noapte

Casa exotică Casa Fazenda din Brazilia oferă un refugiu în natură