arhitectură

O cabană modernă oferă liniște și confort

De Gudmundur Jonsson Architecture în Oslo, Norvegia

 colibă ​​de design de casă nouă

Surprinzător, acesta colibă ​​modernă dezvoltat pentru piața de masă. Ideea arhitecților este că acest design este potrivit pentru aproape orice mediu. Construcția sa simplă din piese prefabricate permite o construcție rapidă la fața locului în comparație cu celelalte tipuri de construcții. Aceste colibă ​​modernă este de fapt o clădire cu un etaj formată din două părți. Componenta principală este îmbrăcată în lemn, astfel încât coliba să se amestece armonios cu natura. Din exterior, casa de la țară arată oarecum modestă, dar atrage prin forma sa simplă. Puteți construi terase sau plantați o terasă pe acoperiș, unde priveliștea poate fi cu adevărat bucurată. Ferestrele mari de sticlă lasă lumina în interiorul acestora colibă ​​modernă.

Cabană modernă, cu un design simplu

 casă modernă - fațadă de sticlă

Zona de zi este într-o structură asemănătoare unui pavilion cu fațadă de sticlă. Aceste colibă ​​modernă apare deschis, iar interiorul spațios este mobilat în sunet cu ideea principală. După cum arată aceste exemple, fiecare cabină poate fi reproiectată de proprietar pentru a reflecta individualitatea sa. Dormitoarele sunt separate de zona de living și protejează astfel intimitatea rezidenților.

Cabina modernă oferă confort și stil

casă modernă în pădure - sufragerie

Conceptul din spatele acestui design este acela colibă ​​modernă care oferă confortul și stilul necesar. Este rezistent la intemperii și stabil, deci este potrivit pentru fiecare anotimp. Ploaie sau soare, această vilă vă oferă un spațiu de relaxare.

De la Jaz

Fotografii: Jiri Havran

interior modern cu șemineu în sufragerie

Living modern cu șemineu, mobilier din piele și podea din lemn

casă de vacanță elegantă, cu fațadă din lemn

Casă de vară elegantă, cu fațadă din lemn

fațadă modernă din sticlă într-o colibă ​​elegantă