arhitectură

Narrabeen Haus – un refugiu minunat cu arhitectură minimalistă

Choi-Ropiha-Fighera-narabeen-house

Dacă sunteți în căutarea unei case cu arhitectură minimalistă care poate fi folosit ca un refugiu frumos și relaxant, Casa Narrabeen ar putea fi un bun exemplu. Această uimitoare arhitectură este construită sub pustia Lagunei Narrabeen și aspectul său original ar putea impresiona pe oricine iubește boemul și extraordinarul.

Casă Narrabeen cu arhitectură minimalistă

casa-arhitectura minimalista

Narrabeen House este un refugiu minunat cu arhitectura minimalista. Proiectul este conceput și implementat de echipa care lucrează la biroul de arhitectură Choi Ropiha Fighera. Australienii au reușit în încercarea lor de a crea o casă atipică suficient de confortabilă pentru a obține liniște și liniște din marele oraș și suficient de aproape de civilizație și locul de muncă.

Casă cu arhitectură minimalistă din lemn și elemente de sticlă

minimalist-lemn-arhitectură-sticlă

Ca orice altă casă cu arhitectura minimalista, Narrabeen House se joacă cu tensiunea dintre mediu și elementele exterioare care sunt folosite pentru a crea un design exterior neobișnuit. Minunatul ascuns cu arhitectură minimalistă este realizat în mare parte din materiale pe bază de lemn, dar camerele din interior sunt proiectate cu suprafețe netede și strălucitoare din ceramică și oțel. Prezența unui pian în casa lui Choi Ropiha Fighera pune un element artistic în acest mediu dur și crud.

Design interior în casa Narrabeen

design interior casă narrabeen

Construcția arhitecturii minimaliste, numită Casa Narrabeen, creează iluzia de a fi într-un labirint. Zonele separate din casă sunt spațioase și alungite. Scara creativă împarte casa în două zone – una verticală și una orizontală. Mozaicurile de pe podea au forme simple. Retragerea liniștită este garantată atunci când cumpărați această casă cu arhitectură minimalistă Selectați.

Abigail

Pian în refugiul din mijlocul lagunei Narrabeen

pian-refugium-narrabeen-lagune

Mobilier în casa Narrabeen – scări din lemn și elemente decorative

Mobilier-narrabeenhaus-scări din lemn-elemente de decor

Baie în casă cu arhitectură minimalistă

casa-arhitectura-minimalista-baie

Construcția casei de casa Narrabeen – Choi Ropiha Fighera

construirea casei-narabeen-casa-choi-ropiha-fighera

Amenajarea camerei Narrabeen House

dispunerea camerei casei narrabeenCasă modernă – plan arhitectural

Planul modern de arhitectură a casei

Plan modern de construcție a casei