arhitectură

Modern Two Family House – Proprietate renovată elegant și extensie de casă în Irlanda

clădire modernă, cu două familii, renovată elegant, cu extinderea casei în Irlanda

Proiectul pentru o casă modernă cu două familii din acest post implică renovarea și extinderea spatei unei case gemene din anii 1930. Aceasta poate găzdui 3 generații ale unei familii, adăugând membrii familiei mai în vârstă ai proprietarului. Casa existentă a fost extinsă și reproiectată anterior, creând o serie de camere la parter. De asemenea, acestea nu erau utilizate suficient și aveau conexiuni foarte slabe între ele și cu grădina existentă, orientată spre sud.

Proiect de construcție pentru o casă modernă cu două familii

fațada casei cu ferestre de sticlă cărămizi placare ghivece de flori pavaj de piatră

Contractul prevedea furnizarea de facilități de dormitor și baie pentru a oferi generației mai vechi un spațiu semi-independent. Acest lucru a creat, de asemenea, o nouă cameră de familie pentru toate cele trei generații, care a îmbunătățit colaborarea în grădină.

casă modernă cu două familii bucătărie montată mobilă funcțională bucătărie insulă blat luminator

Arhitecții au realizat acest lucru reconfigurând parterul. Echipa a îndepărtat partițiile interioare din rândurile din spate ale camerelor și extensiilor pentru a crea un spațiu mare pentru familie. De asemenea, au adăugat o partiție, astfel încât rezidenții să aibă o cameră independentă din față, care acum servește drept dormitor.

copac oferă umbră în grădina copilului se joacă pe peluza din curte

Construcția casei a oferit, de asemenea, încă 5 m² în spatele casei originale și extinderi. Din acest motiv, această zonă oferă acum suficient spațiu în camera de familie extinsă pentru a găzdui toate generațiile. De asemenea, formează un prag între casă și grădină. Această adăugare oferă, de asemenea, un scaun la fereastră, un șemineu mic și un spațiu acoperit în aer liber.

Proiectare imaginativă a camerei

scaun fereastră prevăzut cu un capac articulat, bucăți de lemn de șemineu în fața canapelei

Forma noii structuri de cărămidă fabricată manual este derivată și celebrează valorile pozitive comune ale afișării și acomodării acestei noi generații. Șemineul / coșul de fum stabilește noua structură, în timp ce detaliile rustice din cărămidă oferă intimitate și un sentiment de margine.

flori în grădină proiectează arhitectura modernă renovată casă modernă cu două familii

Clădirea susține, de asemenea, noul acoperiș îmbrăcat în lemn, care a înlocuit vechile acoperișuri prelungitoare și depășește ușa rotativă încastrată pentru a oferi o zonă exterioară protejată și spațiu pentru grădină. Zona de grădină este conectată din exterior cu o terasă acoperită.

* Site-ul Arhitecților

Placarea fațadelor din cărămidă pentru arhitectura modernă utilizează renovarea proiectului de construcție

ușă rotativă la intrare copii care se joacă cu plante

designul interior modern cu elemente rustice oferă vedere la grădină

Generații copii părinți fereastră șemineu fotoliu în zona de zi a grădinii

zona de intrare cu ușă glisantă largă din sticlă și zid de cărămidă

casa moderna cu doua familii plan detaliat de sus camera de zi plan comun etajschemă pentru casă modernă cu două familii, cu plan de etaj și descrierea camerelor