arhitectură

Modern Atelier Design – arhitectură minimalistă în Japonia

arhitectura minimalista Fotografii: Hiroshi Ueda

Unul modern Design atelier și casă unifamilială sub un singur acoperiș? Acest proiect de arhitectură modernă din Japonia este dovada clară că, cu puțină creativitate, poate fi proiectată o clădire multifuncțională care poate funcționa în același timp ca magazin și casă. Situate într-o zonă rezidențială din orașul Minoh, studioul și casa ar trebui să pară spațioase și deschise, protejând în același timp intimitatea rezidenților.

design minimalist de studio

fațadă albă modernă - design atelier Fotografii: Hiroshi Ueda

În proiectul de Design atelier arhitecții erau limitați nu numai de suprafața utilă limitată, ci și de reglementările specifice orașului. A fost introdus un standard, astfel încât orașul să aibă suficient spațiu verde. Standardul spunea că cel puțin 10% din teren trebuie să fie plantat. Așa că arhitecții au proiectat un inel verde în jurul studioului. Fațada cu geamuri abundente deschide casa spre grădină și lasă suficientă lumină solară în studio.

Design modern de studio cu un interior minimalist

atelier de design interior minimalist Fotografii: Hiroshi Ueda

Casa a fost construită pe mai multe niveluri, împărțind interiorul în funcție de funcții – atelierul a fost amplasat la nivelul inferior și orientat spre nord. Magazinul are vedere la stradă, în timp ce zona de zi este bine protejată de un zid mare de piatră. O cameră multifuncțională a fost special concepută pentru a oferi suficient spațiu de depozitare și spațiu de lucru pentru magazin. Acea Design atelier din Arhitecți UID este înconjurat de vegetație verde datorită construcției casei. Plantele proaspete sunt singurul decor de care are nevoie casa. Interiorul este simplu, dar confortabil. Toate mobilierul, pardoseala și culoarea pereților sunt albe. În dulap există o masă albă mare și un sistem modern de rafturi albe care oferă suficient spațiu de depozitare pentru toate proiectele. Multe spații diferite sunt oferite pentru toate nevoile clienților. Casa este special adaptată stilului de viață al proprietarilor, astfel încât aceștia să își poată combina eficient munca și viața privată fără eforturi mari.

Fațadă modernă din sticlă și interior alb

arhitectură minimalistă Japonia - Atelier Design Fotografii: Hiroshi Ueda

Sistem de rafturi albe și canapea din piele în sufragerie

design de living alb Fotografii: Hiroshi Ueda

Design interior Atelier

Design interior cabinet Fotografii: Hiroshi Ueda

Interesantă construcție de casă cu grădină de iarnă

Proiectează grădina de iarnă Fotografii: Hiroshi Ueda

Design de grădină japoneză

Grădină japoneză Fotografii: Hiroshi Ueda

Planul de construcție al studioului

Schiță de construcție a studioului