arhitectură

Minimalismul în arhitectură – limbaj simplu de proiectare

Minimalism-în-arhitectură

Din Minimalismul în arhitectură permite realizarea proiectelor care combină confortul, confortul și conștientizarea mediului. Formele futuriste sunt adesea descrise în peisajul interior, astfel încât să fie diverse și atractive pentru a încânta căutătorii și admiratorii esteticii, experimentarea în domeniul mobilierului și inovatorii. Acestea reprezintă o provocare pentru arta construcției, care se distinge de standardul obișnuit de arhitectură. Scopul unor astfel de inovații este Minimalismul în arhitectură să înfățișeze în propria perspectivă.

Minimalismul în arhitectură – Acasă în Arizona

Minimalism-în-arhitectura-casă-fațadă

Proiectul casei din Superior, Arizona este o reprezentare unică datată Minimalismul în arhitectură. Micul oraș s-a ridicat în jurul minelor de aur, cupru și argint. Este un cadru pitoresc, printre dealurile din jur și verdeața luxuriantă. Proiectul cuprinde două colete, dintre care unul ar fi trebuit să devină un loc deschis pentru mâncare și petrecere a timpului liber. Clădirea este poziționată în mod unic între strada istorică Main Street și Queen Creek. Ideea proiectului a fost realizată pentru renovarea și extinderea unei case existente cu două etaje. Pe lângă adăugarea unei terase care poate fi folosită și ca zonă de luat masa.

Minimalismul în arhitectură – Exterior și peisaj

Minimalism-în-arhitectura-peisaj-exterior

Bucătăria, alături de unele camere de service și depozitare, este construită la etajul inferior, în timp ce etajul superior este planificat să fie un loc pentru evenimente. Oaspeții se pot familiariza cu artele pictorilor locali. La acest etaj se ajunge printr-o scară exterioară care se întoarce în spirală, învăluind o priveliște frumoasă a naturii și a peisajului. Materialele utilizate sunt naturale – lemn, aluminiu și sticlă combinate într-un mod original pentru a ieși în evidență în mediul înconjurător. Clădirea este un prim exemplu Minimalismul în arhitectură, ceea ce într-un fel dovedește că minimalismul este un stil care se potrivește bine în orice tip de mediu.

B. Angelov

acasă cu două etaje în Arizona

Minimalism-în-arhitectură-casă cu două etaje

Minimalism-în-arhitectura-casa-arizona

Minimalism-în-arhitectură-în aer liber

Minimalism-în-arhitectură-scară în spirală

Minimalism-în-arhitectura-dormitor

Minimalism în interior