arhitectură

Mica casă Baltazar – idei pentru amenajarea casei

Casa Baltazar - fațada din față

Această căsuță modernă este Casa Baltazar numit. O casă mică proiectată de Public Architects din La Jolla, California. Arhitecții au încercat să facă tot posibilul cu spațiul limitat – casa este confortabilă și nicidecum inconfortabilă. Arhitecții au încercat să modeleze spațiile interioare în consecință. Rezultatul este o casă Baltazar foarte frumoasă și confortabilă, cu suficient spațiu.

Idee de design pentru casă mică

arhitectura moderna - fatada de sticla

Dacă spațiul este limitat și nu puteți construi mari pe orizontală, atunci singura alternativă este de a construi spațiul pe verticală. Prin urmare, arhitecții au construit mica casă Baltazar pe trei niveluri. Etajul 1 conține camerele private din casă. Are ferestre mai mici. Intrarea principală a casei este aici – intri în casă prin uși mari de sticlă. Există, de asemenea, o ieșire vitrată la puntea din spatele casei.

Design exterior – casa Baltazar

amenajare modernă a casei - terasă pe acoperiș

Primul etaj este conectat la nivelul superior printr-o scară construită în spatele unui perete. Etajul al doilea cu zona de zi generală are ferestre mari care lasă să intre multă lumină naturală și joacă un rol esențial în ventilația camerei, în timp ce ultimul etaj are o zonă mică, acoperită din lemn. La acest nivel există o terasă care poate fi folosită ca cameră de zi.

Design interior în casa mică Baltazar

Casa Baltazar - mobilier interior în casă mică

Betonul care a fost folosit pentru construirea casei poate fi văzut peste tot în clădire. Părți ale fațadei sunt acoperite cu plăci de lemn. Interiorul este format din mobilier mic, majoritatea din lemn lustruit. Pereții sunt vopsiți în alb. Schema de culori constă în tonuri neutre, cu câteva accente colorate. O imagine colorată servește ca decor în camera privată. Una drăguță casa mica Baltazar, care arată foarte confortabil.

De K.H. Christova

living elegant - decor