arhitectură

Landhaus G – arhitectură modernă din Norvegia

din Saunders Architecture

fațadă de fațadă cu arhitectură minimalistă modernă

Acea Casa la tara G este o casă modernă de familie situată la munte în Norvegia. Construită conform standardelor nordice, casa arată foarte elegantă în peisajul natural sălbatic. Arhitecții de la Saunders-Architektur au reușit să creeze un amestec interesant de elemente structurale care acoperă 368 m² de spațiu de locuit pentru întreaga familie.

Acea Casa la tara G – design modern

fațada modernă a unei case minimaliste

Acea Casă de țară G este înconjurat de vegetație naturală bogată, incluzând mulți arbori de foioase, arbuști și flori. Numai acest lucru creează o atmosferă perfectă în aer liber pentru o casă de familie. Peisajul se schimbă complet odată cu diferitele anotimpuri. Primăvara și vara există culori strălucitoare și vesele, în timp ce iarna peisajul este predominant alb. Și casa arată întotdeauna uimitoare.

design frumos de casă din Norvegia

design interior minimalist - idee decorativă colorată

Acea Casă la țară G era îmbrăcat cu lemn. La proiectarea fațadei de sticlă, arhitecții s-au asigurat că viața privată a locuitorilor era protejată. Dormitoarele și camerele de baie au ferestre mai mici, în timp ce zonele de living sunt deschise spre peisaj prin ferestre din podea până în tavan.

arhitectură modernă – o casă de țară în Norvegia

design interior minimalist - scara din sticla

Acea Casa la tara  a fost construit pe două nivele. Parterul are trei dormitoare și un living mare. Există o cameră de tranziție între holul de intrare și zona de living în care scara este plasată la nivelul superior. Etajul al doilea oferă o altă zonă de living cu bucătărie și, de asemenea, o baie imensă, dormitor matrimonial și alt dormitor.

Acest Casa la tara este destinat unei familii numeroase și, prin urmare, are nevoie de mult spațiu. Mobilierul este conceput într-un mod minimalist, astfel încât să existe suficient spațiu liber pentru copii. Culoarea dominantă este albul. Pereții și tavanele albe se potrivesc cu pardoseala din lemn și schema de culori gri a zonelor de locuit. Camerele par mai personale și mai interesante datorită accentelor colorate, cum ar fi diferite piese de mobilier, picturi murale și alte decorațiuni. Ele creează un mediu artistic nou și modern pentru întreaga familie.

De K.H. Christova

Zid de cățărat într-o clădire modernă

Echipamente de bucătărie - un design modern