arhitectură

Jewel Box în extinderea casei din Londra cu un concept ecologic

Cultivarea casei-formă-acoperiș-înclinată-acoperiș-verde-terasă-podea-din-lemn

Echipa de arhitecți din Fraher Architects se ocupă de renovarea și extinderea camerei de zi a casei sale. Terenul exigent ar trebui proiectat în așa fel încât spațiile exterioare să poată fi utilizate în mod optim. Prin Extinderea casei Livingul existent nu numai că a câștigat spațiu suplimentar, dar și confortul de locuit din grădină a fost semnificativ sporit.

Jewel Box de Fraher Architects – extensie de casă cu valoare estetică

Casă-cu-cultivare-super-izolație-acoperiș-din-lemn-Fraher-Architects-Jewel-Box

Proiectul din 2013 a avut sarcina dificilă de a da o nouă viață clădirii listate în zona istorică Colebrook Row, păstrând în același timp caracteristicile arhitecturale. Contemporanul Extinderea casei a fost, prin urmare, perfect legat de contextul specific. La structura generală au fost adăugate 3 structuri inspirate din cutii de bijuterii. Placarea din lemn de zadă scoțian durabil în combinație cu o izolație superă asigură o căldură plăcută și conferă casei o notă modernă.

O clădire catalogată, plină de farmec

case-terase-listate-londra-piatră-fațadă-grădină-interioară-acoperiș-verde

Cutii de bijuterii cu acoperișuri înclinate se caracterizează prin aspectul lor ecologic – apa este canalizată printr-un canal special dezvoltat în rezervorul de stocare a apei de ploaie și reutilizată. Acoperișurile verzi sunt proiectate pentru a oferi un habitat pentru speciile de plante sălbatice.

Jewel Box în Islington, Londra

Casă-cu-extindere-curte interioară-punte din lemn-diferite-nivele-cutie-bijuterii

Un spațiu protejat a fost creat din camera de zi cu o vedere clară spre exterior. În plus față de extinderea casei, casa unifamilială a fost reproiectată cu o ambianță proprie. La exterior și la interior, lemnul și betonul determină efectul general al camerei. Mobilierul de design și luminile într-un aspect sculptural creează tensiune vizuală.

Proiect renovare casă terasată

Birou-acasă-sufragerie-masă-în-casă-extensie-roșu-lemn-masiv-scaun-design

Grădina interioară, ascunsă între casele cu șiruri, oferă un loc confortabil de retragere și relaxare, protejat de zgomotul străzii. Există, de asemenea, un birou la acest nivel.

De aici intri în curtea interioară cu grădină

Proiectare modernă a acoperișului - masă pentru sufragerie-negru-lemn masiv-lumini din plastic

Extinderea casei este un loc fermecător și confortabil, într-o atmosferă relaxată.

Luminile de designer și designul atractiv al acoperișului creează emoții vizuale

Design-pandantiv-lumini-cablu-de-alimentare-flexibil-flexibil-The-Jewel-Box

Aici există și o masă mare

Design-lumini-sculpturale-optice-mese-scaune-colorate

 Extinderea casei de către Fraher Architects

Casă-recent-renovată-cu-extensia-cutiei-de-bijuterii-cu-ușă-roșie

Cultivarea casei legată de context

Renovare-casă-istorică-bijuterie-vedere-grădină-cutie-Fraher-Arhitecți

dormitor-dulap încorporat-fronturi fără mânere-placaj-pat-textile-cu model

Dormitor-ferestre-arcuite-renovate-casă-istorică-londra

Extindere-casă-renovare-interioară-cutie-de-bijuterii-scări-trepte din lemn

Bucătărie montată-fronturi din lemn-textură solidă contra textură brută-fitinguri din oțel inoxidabil

Casă-grădină-grădină-plantată-lemn-de-zadă renovată-cutie-bijuterii-Fraher-Architects

Casă-londonez-reproiectată-acoperită-exterioară-din-scoțian-din-zada

Iluminarea scărilor-bandă ușoară-pereți-pictură albă

Poze: Andy Matthews

Amenajare-renovată-casă-bijuterie-cutie-cu-vedere

Structuri cutie de bijuterii-extindere casă-modern-londra

Casă-cu-extensie-vedere-extinsă-modernă

fraher-architectes-london-house-with-extension-green cover