arhitectură

Izolarea și renovarea fațadelor – avantaje ale placării din lemn

Renovați fațadele din lemn natural

Lemnul natural are multe avantaje importante de oferit – și s-a dovedit de-a lungul anilor ca o alternativă de succes pentru Izolație fațadă  stabilit. Vă vom oferi o prezentare inițială a avantajelor placării lemnului.

Izolație fațadă – placare exterioară din lemn pentru o etanșare bună

fațadă ventilată care tipuri de lemn

Panourile din lemn pot schimba complet aspectul general al casei tale. Acestea aduc un anumit farmec și căldură designului. În prezent, opțiunile sunt numeroase, iar panourile furnirite sunt o alegere populară. Nu numai că păstrează proprietățile lemnului și asigură un aspect bun, dar oferă și altele bune, printre altele Izolație fațadă. Panourile sunt montate în așa fel încât culoarea și nuanțele lemnului natural să fie păstrate. Rezultatul final este un mozaic realizat din bucăți de lemn care pot acoperi doar părți ale casei sau ale întregii case. Suprafața este tratată special, astfel încât să poată transporta anumite proprietăți importante, cum ar fi izolarea termică, izolarea fonică și hidroizolarea pe vreme rea / ploaie și zăpadă /. Nu numai asta – în zilele noastre panourile sunt ușor de curățat – în acest fel, chiar și graffiti-urile pot fi îndepărtate cu ușurință de pe suprafață.

Izolație fațadă – placare ventilată din lemn

Casă de fațadă din lemn de piatră naturală

Dacă puneți doar întrebarea Izolație fațadă mai bine, ar trebui luată în considerare o placare ventilată din lemn. Această construcție nu numai că facilitează asamblarea, dar poate fi ușor igienizată în viitor – ceea ce este, desigur, un pro-argument important. Lemnul este un material care, atunci când este utilizat corect, se poate dovedi foarte eficient din punct de vedere energetic. Aceste fațade din lemn pot fi bine ventilate, care funcționează împotriva mucegaiului. Asamblarea are loc în mai multe faze. Mai întâi trebuie să vă decideți asupra stratului de substrat – în general sunt oferite fixări din lemn, aluminiu sau metal. Panourile din lemn sunt lipite sau înșurubate pe benzi și apoi îmbinate. Am colectat mai multe exemple de fațade din lemn pentru dvs. – acestea sunt de la compania spaniolă Prodema, care sunt specializate în soluții de renovare și placare din lemn.

Avantajele izolației fațadei din lemn

izolarea fațadelor moderne avantaje lemn

Panourile de placare din lemn atașează nituri

Renovarea designului fațadei din piatră din lemn

Fațada casei izolează panouri din lemn de stejar

Soluții de izolare a casei placări din lemn

design confortabil de fațadă din lemn

arhitectură modernă design panouri din lemn

arhitectură modernă fațadă din lemn îmbrăcat

Renovarea fațadelor hidroizolarea lemnului

Panouri din lemn elemente de fațadă ventilate

Arc de izolare a fațadelor din lemn

renovarea fațadei clădirii casei moderne

design extraordinar de fațadă din sticlă din lemn

arhitectură modernă design fațadă lemn

Etanșare termică a placării din lemn de munte