arhitectură

Interior la modă în apartament în alb – idei de viață de Victor Vasilev

Masă de sufragerie albă - panou de perete din lemn

Toți iubitorii de minimalism din lume Facilitatea apartamentului s-ar putea inspira din această casă minimalistă din Carrara, Italia. Casa Soldati va face cu siguranță o mare impresie prin mobilierul său simplu și alb. Frumoasa reproiectare interioară a fost rezultatul muncii arhitectului Victor Vasilev. Casa cu trei etaje, cu o suprafață totală de 530 de metri pătrați, a fost construită în anii 1990 fără concepte sau idei speciale de design. Proprietarii doreau un interior ultramodern.

Mobilier alb de apartamente – linii clare și stil

Parchet casa puristica iluminare alba scari

Victor Vasilev a decis o renovare generală. După aceea, ar trebui folosit întregul spațiu. Nu era o casă de vacanță, ci o casă de familie, așa că scopul a fost de a avea o facilitate modernă, care să fie funcțională în toate aspectele. Pentru Facilitatea apartamentului a ales marmură de travertin Vasilev și tec indonezian.

Forme simple în mobilierul de casă

Set de canapea de living alb, aragaz încorporat

Conceptul de design s-a bazat pe volumul pătrat simplu. Mobilierul fabricat individual a fost încorporat în pereții interiori. Doar câteva sunt mobilierul cu un aspect clasic, care a fost creat ca un plus la interior. Interacțiunea dintre materiale, modele de mobilier și iluminat a dus la acest design uimitor. Luminoase și curate Facilitatea apartamentului a fost liniștită de iluminatul podelei. Lămpile de perete încorporate conferă camerei confort, căldură și o strălucire albă.

Masă de bucătărie Scaun în consolă alb - purist

Familia și-a dorit, de asemenea, o zonă de wellness și spa pentru casă, cu saună, cadă pentru patru persoane și o zonă de masaj – toate acestea fiind instalate la subsol. Camera de home cinema cu ecran mare a fost adăugarea de vis la asta Facilitatea apartamentului.

design interior minimalist

Dormitor purist de perete alb iluminat design simplu

Camerele, dormitoarele și camerele pentru copii sunt la primul etaj. Dormitorul este o capodoperă a minimalismului în designul interior. Scaunele joase de pe bancă creează o tranziție vizuală curgătoare de la dormitor la baie. Chiuveta neagră din baie ascunde bateria. Fotografiile din Facilitatea apartamentului au fost la 2 ani după proiectul de Victor Vasilev a fost încheiat, înregistrat. Ei dovedesc cât de bună și calitativă este instalația.

Dormitor cu parchet

Pat dormitor apartament alb - idei simple de design interior

Iluminatul din tavan calmează atmosfera din dormitor

Ideile dormitorului proiectează iluminatul de tavan minimalism alb

Masă de mese cu scaune în consolă albe

Camera de zi albă masă lampă de podea-scaun în consolă

Spațiu de locuit spațios

Parchet-scări de placare de perete alb

Coridor către zona de wellness

Iluminarea podelei de ușă glisantă de perete din sticlă

Locuința în sufragerie albă – albă

Set canapea alb idei de amenajare interioare puriste

Baie elegantă în alb și negru

Rafturi pentru dulapuri încorporate la baie chiuvete negre

Design verandă cu zonă de relaxare confortabilă

Set de terasă de design cu verandă