arhitectură

Instalare de arhitectură temporară – Câștigător al A + Awards 2013

Biblioteca de instalare temporară de arhitectură 8/12 biblioteca

Rețeaua online pentru arhitecți „Architizer” acordă premiile A + în fiecare an. În întregime 87 de proiecte de construcții au fost premiate în 52 de categorii. unu instalare arhitecturală temporară din Studio 8 1/2 a câștigat, de asemenea, un premiu prin votul publicului. Instalația arhitecturală este o mică bibliotecă de cărți de artă. Oferă o mulțime de locuri confortabile pentru a sta / culca, biblioteci, reviste și ziare pe rafturi, precum și un computer cu arhive multimedia și video bogate și detaliate de la artiști contemporani.

Instalație de arhitectură temporară într-o clădire istorică

Premiul pentru arhitectul bibliotecii de instalare temporară 2013

the instalare arhitecturală temporară este situat în cea mai mare și mai importantă cameră a unei băi turcești antice (cunoscută și sub numele de hamam) din Plovdiv, Bulgaria. Baia este un monument unic din secolul al XVI-lea, construită pe o baie romană și mai veche. Biblioteca va fi construită în mijloc, direct sub cupolă. Această idee este completată cu construcția spiralată din lemn. Vizual, întreaga compoziție se îndoaie în jurul centrului și urcă pe cupolă până la cer.

instalație de arhitectură temporară premiată

Premiul arhitectului pentru instalarea arhitecturii temporare 2013

Cele două niveluri, pentru citire și pentru stocarea cărților, sunt tratate diferit. Întreaga bibliotecă este realizată în întregime din lemn, păstrându-și aspectul natural. Bugetul (1500 €) nu a fost niciodată un obstacol, ci o provocare pentru studioul de design. Toate luminile noi au fost adăugate pentru a accentua aspectul dorit. De asemenea, a fost instalat iluminatul, concentrându-se pe cele mai importante elemente ale clădirii – nișele de pe pereți și arcade ale cupolei.

Instalare temporară bulgaria studio 812 hamam old bath

Scopul principal a fost de a găsi contrastul dintre vechi și nou. Straturile de tencuială de pe pereți și tavan, cărămida rece și căldura unui material natural precum lemnul. Întregul instalare arhitecturală temporară este creat cu un mare respect pentru mediul înconjurător, deoarece fără el acest efect nu ar fi la fel de expresiv.

Câștigătorii premiului Architizer din toate categoriile: awards.architizer.com/winners/

 Instalare temporară clădire istorică bulgaria  Preț arhitect instalare temporară 2013 selecție audiență

Instalare arhitecturală temporară lumini suspendate structură din lemn

Instalare temporară de arhitectură dom clădire istorică

Cărțile de artă ale instalațiilor de arhitectură temporară contrastează

Instalare arhitecturală temporară pereți de calcar structură din lemn  arhitectură istorică instalație de artă temporară

Studio de proiectare schiță de instalare temporară 812