arhitectură

Ice House by Minarc – o casă ecologică modernă, cu o calitate ridicată a vieții

Casă ecologică față din sticlă pasivă acoperiș plat fațadă din lemn placare punte din lemn

Datorită planului său dreptunghiular și a acoperișului plat, Ice House amintește de un cub de gheață. Este situat într-un oraș rural, într-o regiune mai puțin dezvoltată a Islandei, caracterizată prin natură neatinsă. Cel modern proiectat de Minarc Casa Eco cu un concept de cameră funcțională reflectă pragmatismul oamenilor din nord, care acordă acum o mare importanță conservării naturii și conservării resurselor.

Casă ecologică cu caracter de mansardă

concept ecologic de casă pasivă-arhitectură durabilă din Islanda

Casa de designer lucrează cu energie solară. Pentru a îmbunătăți calitatea aerului, nu au fost așezate covoare în interiorul casei și nu a fost instalat niciun sistem de aer. Pentru a minimiza costurile cu energia, eco-casa este răcită pasiv prin ventilație încrucișată vara. Ice House a fost construită pe o punte din lemn ridicată pentru a reduce poluarea podelei. Conceptul de viață eficientă din punct de vedere energetic este completat de utilizarea materialelor locale pentru placare, care au fost acoperite la fața locului. Acest lucru permite, de asemenea, clădirii dreptunghiulare să se cuibărească delicat în peisajul înconjurător.

Arhitectură asemănătoare unui cub – casa ecologică din Islanda impresionează prin designul fațadelor

Casă ecologică Față din sticlă stil Bauhaus Islanda durabilă-Minarc Ice House-acoperiș plat

Interiorul casei este surprinzător de cald și are o varietate de elemente decorative. Materialele au fost utilizate în mod conștient în forma lor organică. Geamul complet se conectează în interior și în exterior și oferă rezidenților o vedere uluitoare asupra naturii. Există 2 dormitoare, 1 baie și un living spațios cu caracter de mansardă.

Conexiune interioară-exterioară intensă

Arhitectură geam în perete stil geam suspendat design lampă bucătărie insulă

Acea Casa Eco combină designul durabil, ecologic și tehnologiile eficiente din punct de vedere energetic cu arhitectura și designul minimalist. Conceptul de viață ecologic se concentrează pe funcționalitatea camerelor proiectate și contribuie la un climat de cameră echilibrat și mai sănătos. Studioul de design multiplu premiat Minarc din Reykjavik, Islanda este recunoscută la nivel internațional pentru designul său contemporan, utilizarea materialelor inovatoare și tehnologiile avansate.

Ferestrele mari permit luminii naturale să intre în cameră

bucătărie insulă casă ecologică Islanda-pardoseală cu inserție din lemn-punte din lemn

Perete de pietriș în baie

Echipamente de baie moderne pasive Ice-House-partiție din sticlă idei de placare cu pietriș

Țesăturile moi creează o atmosferă confortabilă în dormitor

Mobilier idee dormitor pătură de lână blană aruncare casa de design Islanda

Duș exterior și scaune pe puntea de lemn

Duș în aer liber Idei-punte din lemn Ecologic acasă-Islanda durabilă

Fotografii de: Torfi Agnarsson