arhitectură

Hof-Haus – o casă la țară în mijlocul orașului mare

de la intersecția studioului

arhitectura moderna - o fatada din lemn

Acea Casa din curte este o reședință transformată dintr-un depozit într-o clădire modernă confortabilă de către arhitecții canadieni la Studio Crossing. Este situat într-un cartier industrial din Toronto. Clienții lucrează și ca arhitecți în același birou. Ți-ai angajat colegii să proiecteze o casă de vis pentru tine și cei doi copii ai tăi.

O casă de țară în mijlocul marelui oraș

o construcție modernă în oraș - amenajare a teritoriului

Reproiectarea unui spațiu care a fost construit de fapt pentru un scop complet diferit nu este o sarcină ușoară. Arhitecții au încercat în acest mediu neprietenos Casa din curte, care oferă mai multă confidențialitate părinților și securitate pentru copii și, în același timp, rămâne deschisă naturii pentru proiectare. Acest lucru a fost realizat prin proiectarea clădirii ca o mică lume „protejată de străzi și mai deschisă naturii în sine. Utilizarea materialelor naturale, cum ar fi lemnul, pentru asta Casa din curte iar piatra pentru spațiile exterioare ajută la crearea acestei ambianțe plăcute. Interiorul cald este primitor, în timp ce curtea verde și însorită și terasa promit o zi în natură.

Casa din curte are un design interior modern

interior modern - living cu detalii din lemn

Acea Casa din curte poate fi împărțit în două părți: zona de zi și spațiul de birouri. Zona de zi are două niveluri. Parterul oferă intrare în ambele părți ale casei. După ce ați intrat în clădire prin intrarea principală, intrați într-un mic hol de intrare înainte de a intra în camera de zi în plan deschis. Zona de living include un mic birou, bucătărie, sufragerie și cameră de zi. Camera este conectată perfect la o curte mare, însorită, plasată între cele două componente ale casei.

interior modern - Cabinet

Nivelul superior are un plan interesant care conține dormitoarele, baia și spălătoria. De asemenea, are o terasă de sticlă. O parte din terasă aruncă umbre în zona de birou de mai jos. Atât terasa, cât și curtea oferă un loc de joacă spațios pentru copii și un spațiu în care părinții se pot relaxa. O arhitectură modernă extraordinară, dar surprinzător de bine realizată, care oferă securitate și confort – a Casa din curte în mijlocul marelui oraș.

De K.H. Christova

o casă modernă din Japonia - fațadă

arhitectura moderna - amenajari interioare cu scari din lemn