arhitectură

Ferestrele panoramice în locul pereților exteriori oferă o vedere clară asupra naturii

ferestre mari în loc de pereți exteriori living pardoseală din lemn tavan

Această casă de oaspeți de 185 de metri pătrați este situată pe o stâncă cu vedere la un iaz de păstrăvi și terenuri agricole deschise. Concepută ca un refugiu liniștit pentru weekend, casa le permite vizitatorilor să se bucure și să experimenteze peisajul frumos. Vă puteți lăsa privirea să rătăcească peste copaci, lac și câmpuri prin ferestrele mari panoramice în locul pereților exteriori. În plus, casa are o gamă largă de tehnologii durabile, cum ar fi sisteme de încălzire și răcire cu energie geotermală, încălzire prin pardoseală, ventilație naturală, protecție electrică împotriva soarelui, sisteme fotovoltaice și colectarea apei de ploaie.

Ferestre panoramice în loc de pereți de beton

ferestre mari panoramice în locul pereților exteriori, intrarea casei, scări plutitoare

Natura servește ca fundal uluitor pentru cele mai importante zone de locuit și de dormit. Un dormitor mare cu un pat dublu și două camere mici cu paturi supraetajate pot găzdui șase persoane. Paturile supraetajate, baia și încăperile de depozitare se află în centrul casei și sunt înconjurate de panouri cu lamele personalizate. Acest sistem de pereți din lemn permite luminii naturale să curgă în camere și asigură o ventilație naturală. Noaptea, lumina vine din interior spre exterior și creează o strălucire caldă și primitoare în zona de zi.

Experimentați natura prin ferestre panoramice

ferestre mari în loc de pereți exteriori casă de vacanță în mijlocul pădurii

Proiectarea structurală a casei se bazează pe 4 coloane de oțel care sunt integrate în miezul de lemn. Acești 4 stâlpi susțin acoperișul. Această soluție structurală elegantă folosește cantitatea minimă de materiale pentru a crea spații de locuit spațioase, în plan deschis. Fațada casei este formată din ferestre panoramice cu sticlă triplă izolate termic, care variază în lățime de la 30 la 60 de metri. Casa a fost prefabricată, livrată la șantier într-un container și ridicată în 2 zile cu o macara de construcție.

ferestre mari în loc de pereți exteriori, living cu vedere la natură

Amenajarea teritoriului și designul facilităților exterioare au fost strâns legate de designul casei. O gamă redusă de plante native și alte puncte de atracție naturale înconjoară proprietatea. Panourile de piatră albastră și ardezie de origine locală creează baza pentru zone de relaxare în aer liber și căi. O terasă între casă și o pădure de pin din apropiere oferă un spațiu plăcut în aer liber pentru divertisment și mese. Pietrele pas cu pas Bluestone duc de la terasă la o zonă de grătar și un duș în aer liber în pădure.

ferestre mari în loc de pereți exteriori dormitor natura

Pereți din sticlă dormitor pardoseală din lemn placare tavan

fereastră mare imagine vedere bucătărie albă insulă tavan din lemn lumini încastrate

Paturi supraetajate dormitor panouri din lemn perete de sticlă

usi mici de buzunar zona de lucru din lemn ascuns

Cadă de baie cu cabină de duș

ferestre mari în loc de pereți exteriori în casa de vacanță lacul pădurii

ferestre mari în loc de pereți exteriori iluminatul casei de oaspeți

ferestre mari în loc de pereți exteriori iluminare nocturnă

ferestre mari în loc de pereți exteriori. Iluminarea nopții în peisajul pădurii

* Un proiect de Desai Chia Architecture