arhitectură

Farmecul special al arhitecturii minimaliste moderne cu amănuntul

„Inhotim”  este o expoziție de artă extraordinară în Brazilia. Locul prezintă o varietate de opere de artă, cele mai multe situate afară, împreună cu restul în galerii temporare și permanente. Întregul spațiu expozițional este situat într-o grădină botanică, care este admirată pentru frumusețea sa rară. Cunoscut în toată lumea pentru arta sa fantastică modernă, desenează „Inhotim” interesul, de asemenea, prin colecția sa botanică unică. Magazinul botanic din ‘Inhotim ‘ a impresionat mulți vizitatori cu plantele care cresc de la sol. Decizia de a profita de acest interes a dus la construirea acestui exemplu simplu de minimalist arhitectură modernă cu amănuntul.

Arhitectură modernă cu amănuntul în magazinul botanic

În conformitate cu principalele caracteristici ale zonei, această clădire este larg deschisă elementelor. Un acoperiș și doi pereți permanenți protejează expoziția de condițiile meteorologice deosebit de proaste. Altfel îngrijorat de minimalist arhitectură modernă cu amănuntul un fundal elegant pentru plante minunate, mobilier de grădină impresionant și alte obiecte și accesorii dorite.

Libertate în arhitectura minimalistă cu amănuntul

Designul unghiular simplu al celor trei suprafețe de perete și acoperiș determină spațiul și creează structura expoziției de plante și produse. Pardoseala este realizată din pietre tăiate aproximativ, a căror calitate organică este plăcută în contrast cu elementele unghiulare ale pereților magazinului. Combinația dintre pavajul din piatră naturală colorată caldă și un aranjament splendid al plantelor este răcoritoare și înălțătoare.

Expoziție de plante în magazinul botanic

Farmecul informal al minimalist arhitectură modernă cu amănuntul invită vizitatorii la magazin. Mobilierul și plantele de grădină sunt așezate la întâmplare, dând impresia unui aranjament natural. Pentru a împiedica autorii să arate prea dezordonat, multe dintre plantele mari din jardiniere sunt așezate în aceeași culoare – cum ar fi podeaua și pereții magazinului botanic elegant. Structurile metalice și de sticlă suplimentare adaugă diversitate vizuală și materială și creează o zonă alternativă, ușoară și aerisită.

Expoziție de produse cu arhitectură de retail minimalistă

Noaptea, magazinul botanic este luminat de multe lămpi circulare care atârnă de tavanul acoperișului. Drept urmare, designul interior arată la fel de magic pe timp de noapte ca și ziua.

Magazinul botanic din „Inhotim” din Brazilia de către Rizoma Architects

de Jaz

Arhitecți: Rizoma

Locație: Brumadinho, Minas Gerais, Brazilia

“>