arhitectură

Fațada casei din lemn și beton creează contraste interesante

fațadă-casă-modernă-din-lemn-și-beton

Vă prezentăm un exemplu excelent de Fațada casei din lemn și beton – Casa Madalena din Portugalia. Casa este situată într-o zonă rurală și alegerea materialelor s-a bazat pe aceasta – betonul, lemnul și sticla sunt combinate într-un mod unic pentru a crea această construcție interesantă.

Fațada casei din lemn și beton oferă un aspect interesant

Case din beton-elemente din lemn-Portugalia

Casa a fost proiectată într-un mod modern și minimalist, astfel încât materialele folosite la construirea ei nu sunt o coincidență. Fațada casei din lemn și beton este caracteristică arhitecturii minimaliste moderne. Grinzile neregulate și cu aspect rustic creează o interacțiune interesantă de lumină și umbră și contrastează cu împrejurimile. Ferestrele mari permit multă lumină în casă, făcând interiorul să arate mai primitor.

Interesantă fațadă a casei din lemn și beton – arhitectură modernă în Portugalia

living modern-rustic-alb

Volumele dreptunghiulare sunt un alt semn distinctiv al minimalismului. Contrastul puternic în Fațada casei din lemn și beton din Castanheira și Bastai Arhitecții, pe de o parte, oferă securitate prin betonul stabil și, pe de altă parte, stejarul ușor aduce o senzație de căldură și ospitalitate. Interiorul casei este decis în aceleași tonuri de culoare ca și exteriorul. Nu există decorațiuni, mobilierul este simplu, dar elegant. Elementele structurale arată sculptural. Casa are vedere la o frumoasă pajiște, care are un efect calmant. În realitate, nu aveți nevoie de mult mai mult în țară decât împrejurimi frumoase, un șemineu în sufragerie și o companie bună.

De la Jaz

Minimalism Country House Portugalia

Baie modernă, cu o cadă de sine stătătoare

baie-modernă-cadă-independentă

Canapea rustică în sufrageria din casa țării

living rustic cu canapea rustică

Scări interesante din lemn

interesant-scări-din-lemn-rustice

Casă din beton cu tavan din lemn

Amenajare interioară tavan din lemn din casă de beton

arhitectură minimalistă din Portugalia

interesant-arhitectură-minimalism