arhitectură

Fațadă cu aspect natural, cu plăci înguste de piatră

fațadă cu gresie de piatră îngustă vilă formă organică china

Complexul conac Fairyland Guorui este situat în Beijing, China. Se caracterizează prin confortul individual al vieții, care este în același timp legat de un sentiment de comunitate. Vilele cu Fațadă cu plăci înguste de piatră sunt caracterizate printr-o construcție care seamănă cu o sculptură și se întinde de-a lungul unui râu. Pentru a asigura legătura cu natura, au fost adăugate diverse extra. Acestea includ balcoane și ferestre de golf, precum și terase pe acoperiș cu grădini. De asemenea, garantează multă lumină naturală în interior și o vedere bună spre exterior. Ca urmare, au fost create interioare individuale, dar fiecare fațadă cu plăci înguste de piatră are o formă individuală.

Fațadă cu plăci înguste de piatră – bulevard sinuos

fațadă cu plăci înguste de piatră terase acoperiș de culoare bej

Fațada cu plăci înguste de piatră a fiecărei case cu culoarea bej deschis apare la fel de naturală. Acest lucru face ca vilele să pară parte a naturii. Complexul este împărțit în două rânduri, separate una de cealaltă printr-o cale sinuoasă. Aceasta simbolizează râul adiacent și ar trebui să aibă un aspect natural. Există, de asemenea, mulți copaci în grădinile din față. Grădinile din față sunt, de asemenea, luxuriante cu tufișuri, copaci mici și flori și oferă astfel un confort deplin.

Fațadă cu plăci înguste de piatră – grădini verzi din față, spre deosebire de fațadele bej

fațadă cu gresie de piatră îngustă grădinile din fața bulevardului proiectează natura copacilor

Fiecare zonă interioară a vilelor individuale cu fațadă cu plăci înguste de piatră susține viața de familie prin spații private deschise care pot fi utilizate pentru activități comune în cadrul familiei. Acestea sunt zone de luat masa și de divertisment. Dar sunt oferite și camere private, în care toată lumea se poate retrage. Aruncați o privire la imaginile vilelor individuale pentru o prezentare detaliată a arhitecturii extraordinare.

Plăci înguste pentru fațade de formă organică

fațadă cu gresie de piatră îngustă sculptură formă casă design original

Fațadă curbată

fațadă gresie din piatră îngustă vilă zone de locuit individuale idee

Ușă modernă de intrare din lemn

fațadă plăci înguste de piatră ușă de intrare lemn stil modern

Balconul unei vile

fațadă gresie din piatră îngustă balcon design ușă de sticlă plante alpiniste

Proiectat de Studio ONU.