arhitectură

Design simplu de casă într-un stil minimalist în mijlocul naturii

amenajare modernă a casei în fațada naturii

Acesta simplu Designul casei a fost realizat de David Luck Architecture proiectat și numit Red Hill Residence. Construcția a fost finalizată în 2002. Această proprietate modernă este situată într-o zonă liniștită la sud-est de Melbourne, Australia.

Un design modern de casă în sălbăticia australiană

amenajare casă modernă în natură perete negru

Acest Designul casei a fost construit în mijlocul naturii și construcția sa se caracterizează prin izolare și mediu liniștit. Casa se află la o oră de mers cu mașina de Melbourne. În timp ce conduceți către proprietatea izolată Red Hill, vă puteți bucura de peisajul natural uimitor. Casa se află într-un loc liniștit, înconjurat de copaci și verdeață.

Designul minimalist al casei – locație și mobilier

design modern de casă în natură cu un singur etaj

Acea Designul casei constă în principal din elemente de sticlă și oțel. Ferestrele au fost poziționate intenționat pentru a capta puncte de vedere cheie din zona înconjurătoare, cum ar fi Melbourne sau Port Phillip Bay. Scopul designului este de a se identifica cu natura sălbatică, dar frumoasă australiană.

Importanța culorii negre în designul minimalist

designul modern al casei în natură lateral

În spatele minimalistului negru Designul casei se poate vedea mintea, speranța și spiritul Australiei. Elementele negre arată ca și când plutesc în spațiu, ceea ce reprezintă înălțimea peste normele sociale obișnuite și căutarea unui viitor mai bun.

Fereastra în dormitor

design modern de casă în natură ferestre panoramice

Acest concept de design metafizic înseamnă că face parte din peisaj și că stăpânește procesele vieții. Pereții negri arată ca niște umbre. Când vine noaptea, întunericul de afară se alătură pereților negri din interiorul casei. Lumina artificială din casă contrastează cu întunericul și creează un efect dramatic.

O rampă de lemn arată calea

amenajare modernă a casei în natură rampă din lemn

Acea Designul casei caracterizată prin panouri de perete tectonice mari și solide. Plăcile din sticlă, oțel și ușile glisante sunt ținute departe de lumină pentru a transmite senzația de îmbinare a limitelor încăperii și mai puternic.

Spațiu mare cu multe utilizări posibile

design modern de case de natură minimalistă

Acea Designul casei unește peisajul antic cu spiritul Australiei moderne. Unele pavilioane oferă mai multă structură în peisajul grădinii. Rampa care duce în oraș este transformată într-un fel de verandă închisă care leagă singura cameră.

Pereți decorați în roșu cu scaun din piele neagră

design modern de casă în scaun din piele natură

Dormitorul a fost proiectat după proporții exacte de tatami și mobilat într-un stil foarte minimalist. Ușile glisante elegante stabilesc o graniță între interior și natura sălbatică din exterior. Bucătăria lungă de opt metri a fost amenajată într-o cutie de sticlă și seamănă cu un acvariu. Alături există spațiu care combină livingul, sufrageria și dormitorul cu o terasă.

Puntea din lemn pentru zilele calde însorite

amenajare modernă a casei în punte din lemn natural

Pereții mobili cu canapele încorporate acționează ca o extindere a spațiului din camera în sine. Designul interior se ciocnește cu sălbăticia mediului exterior. Tema principală a acestui proiect este contra și compoziția dintre Designul casei și peisaj natural. Designul poate corespunde vizual mediului înconjurător, dar emoțional este încă departe de el. Casa arată ca o cutie neagră care cuprinde emoțiile vechii Australia.

Bucătărie modernă amenajată într-o cutie de sticlă

design modern de casă în bucătăria din sticlă natură

Planul arhitectural al casei   proiectare modernă a casei în plan de arhitectură naturală